Каква ще бъде 2018 година според астрологията

Каква ще бъде 2018 година според астрологията

За да работи Новата година във ваша полза, има няколко големи планетарни транзита, с които е добре да се съобразите. По-леко ще ви е, ако плувате заедно с течението, а не срещу него.

Още в края на 2017-та Юпитер премина в територията на Скорпион, което ще ни помогне да изградим солидност в живота си чрез помощта на другите, като се доверим на инстинктите си и като предприемем по-новаторски подход за успех във финансите.

Юпитер ще се намира в Скорпион до 8 ноември 2018 година. През това време ще се чувстваме комфортно сред дълбоките емоции и най-интимните взаимоотношения. Ще се чувстваме късметлии, ако изследваме скритите терени и е възможно да открием съкровище, което ще ни помогне да израстем духовно.

2018 година ще бъде повлияна от силната интуиция и ако редовно се допитваме до шестото си чувство, няма да сгрешим. Вярата ни ще укрепне, ако се ровим на дълбочина и се изправим лице в лице с най-големите си съмнения.

От 20 декември 2017 година и през цялата 2018 година Сатурн ще се движи в Козирог. Това означава, че през годината ще се учим ма търпение, дисциплина и усърдна работа. Пречките, които ще срещаме, целят да калят работоспособността ни, така че не се отказвайте и се стремете да изградите стабилни основи въпреки трудностите.

Каква ще бъде 2018 година според астрологията

През 2018 година ще трябва да преобърнем живота си, така че да сме по-отговорни. Повярвайте, че имате достатъчно способности, за да градите и се сбогувайте със страха си от провал, защото провалът ви стимулира да сте по-добри в това, с което се занимавате.

От 15 май 2018 година Уран прави транзит и от Овен преминава в Телец, където ще остане за няколко години. Планетата на иновациите и внезапната промяна ще се движи в знак, отговарящ за финансовата сигурност.

Това означава, че може да настъпят големи обрати в източниците, от които си изкрадваме хляба и да открием нови области, които ни дават физическа и материална сигурност.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати