Проверете според личното си число какво ви предстои през Новата година

1 от 9 Снимки

1 – Ново начало


През тази година ще отваряте нова страница в живота си. Може да смените работата или да промените напълно средата, в която сте живели до момента. Тази година е крайно време да се сбогувате с вредните навици и хората, които ви дърпат назад. Новите запознанства ще имат ключова роля за бъдещето ви, стига да не правите компромиси със себе си и да следвате личните си желания. Променете отношението, което околните има към вас и ще се радвате на добра година.

Задаващата се 2018 година ще е с вибрация 2 според нумерологията и за да разберете какъв род събития ви очакват през следващите 365 дни, трябва да съберете личното си число с 2.

Ще получите личното си число, събирайки датата и месеца си на раждане до едноцифрено число. Така например, ако сте родени на 16.04, трябва да съберете 7 + 4 = 11, а 1 + 1 = 2.

След това личното число 2 се събира с числото на годината, което също е 2. Това показва, че през 2018 година този човек ще се намира под вибрацията на числото 4.

За да разберете какво ще ви поднесе новата година, съберете цифрите по примера и след това проверете в галерията ни какво ще ви поднесе 2018 година.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати