Зодиите на мама и тате са определящи за децата! Вижте как

1 от 11 Снимки

Телец


Ако един от родителите е представител на тази зодия, детето ще има огромно въображение и някакви артистични заложби. Възможно е да се справя добре с музиката, рисуването, актьорското майсторство. Същевременно слабост на децата на Телеца е гърлото.

Зодиакалните знаци определят до голяма степен поведението и характера на всеки човек. Те влияят на разбиранията му за живота, на действията му в любовта. Определящи са за вкуса към модата. От тях зависи също така какви ще са неговите артистични заложби и професионални умения.

Интересно е, че според астролозите зодиакалният знак, под който сме се родили, оказва влияние както на самите нас, така и на нашите наследници.

Така например, ако майката и/или бащата на дадено дете е представител на зодия Овен, то ще расте уверено, свободолюбиво и изпълнено с хъс да преследва целите си.

Предизвикателствата за него няма да са проблем, защото лесните постижения няма да му носят удоволствие. Ще трябва обаче да се отнася с повишено внимание към органите на зрението и слуха, тъй като те ще са му слабост.

Вижте в галерията ни по-горе какво влияние оказват родителите от останалите зодии на своите деца.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати