sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Юпитер влиза в Скорпион! Вижте какво ви очаква

Юпитер влиза в Скорпион! Вижте какво ви очаква

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
Юпитер влиза в Скорпион! Вижте какво ви очаква

От 10 октомври планетата на изобилието, късмета и успеха ще се движи в зодия Скорпион. Юпитер ще остане в територията на водната зодия до 8 ноември 2018 година.

Тъй като Скорпион се свързва със заемите, окултното и невидимото, се смята, че докато гигантът Юпитер се намира на негова територия, тези сфера ще са облагодетелствани.

Юпитер ще ни даде сили за трансформация и освобождаване от всичко негативно. Старите ограничения и мрачни мисли ще остават в миналото, като ще имате достатъчно смелост, за да се изправим срещу някои стари модели и страхове, които са спирали развитието ни.

Влиянието на Юпитер ще се усети най-силно от хората, които са зодия Скорпион или асцендент Скорпион. За останалите представители на водните знациРак и Риби също предстои късметлийски период.

Юпитер влиза в Скорпион! Вижте какво ви очаква

За да разберете в коя сфера може да очаквате изобилие, късмет и успех, трябва да погледнете наталната си карта и да видите кой дом се покровителства от Скорпион.

Юпитер в Скорпион е добър период за нови бизнес начинания, за развиване на по-предприемчив дух. Тази позиция на планетата ще носи успехи в науката и изследванията.

В емоционален план предстоят големи промени. Ще имаме шанса да се пречистим от стари преживявани, рани, обиди и разочарования. Изправяйки се лице в лице с най-големите си травми, ще можем завинаги да се излекуваме от тях.

Позволете на големите промени да ви се случат, без да се съпротивлявате, да се тревожите и да се самообвинявате. Не бива също да сте твърде повърхностни, а да дълбаете в събитията и да търсите причината за появата им и скрития смисъл, който носят.

Подгответе се да се свържете с подсъзнанието си и не мислете, че това, което ще изплува на повърхността, ще е приятно в първия момент. Това е истина, към която трябва да се адаптирате, а не все още да се държите за старите си навици и предразсъдъци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати