Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Десет признака, че сте типичния Овен

Десет признака, че сте типичния Овен

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
10 от 10 Снимки

10. Опитвате се да командвате останалите


Това е качеството, което Овните масово притежават. Където и да попаднат, типичните Овни веднага се настаняват в ролята на лидер и започват да нареждат. Държат да командват и в работата, и в семейството, а дори сред приятелите правят така, че последната дума да е тяхна. Забравете обаче, че вие може да ги командвате, защото независимо как се опитвате да повлияете на мнението им, те ще действат както си знаят.

Овенът е първият огнен знак в хороскопа, заради което имат толкова ярка индивидуалност. Те са и кардинален знак, което ги превръща в талантливи лидери.

В астрологията обаче Овните се свързват още с I дом, както и с тяхната планета-управител Марс. Така че дори да не сте зодия Овен, може да притежавате много от характеристиките ѝ, ако имате активен I дом или Марс.

Възможно е, ако асцендентът, десцендентът, Луната или някоя от личните ви планети се намира в Овен, да се припознаете в част от описанието на знака.

Проверете какво количество от енергията на зодия Овен носите в себе си в нашата галерия, която представя десетте типични признака за знака.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати