Десет признака, че сте типичния Овен
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Десет признака, че сте типичния Овен

Десет признака, че сте типичния Овен

1 от 10 Снимки

1. Червеното е любимият ви цвят


Типичните Овни обожават червения цвят. Може да го видите в цветовете на дрехите, аксесоарите и грима им, а много често се решават и да боядисат косата си в червено. Цветът на страстта се вписва идеално с характеристиката на Овен, понеже те са доста импулсивни и каквото и да провокира интереса им, насочват в тази посока цялата си енергия, ентусиазъм и хъс. Или правят нещо със страст, или изобщо не го правят.

Овенът е първият огнен знак в хороскопа, заради което имат толкова ярка индивидуалност. Те са и кардинален знак, което ги превръща в талантливи лидери.

В астрологията обаче Овните се свързват още с I дом, както и с тяхната планета-управител Марс. Така че дори да не сте зодия Овен, може да притежавате много от характеристиките ѝ, ако имате активен I дом или Марс.

Възможно е, ако асцендентът, десцендентът, Луната или някоя от личните ви планети се намира в Овен, да се припознаете в част от описанието на знака.

Проверете какво количество от енергията на зодия Овен носите в себе си в нашата галерия, която представя десетте типични признака за знака.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати