Ето как ще ви повлияе преминаването на Венера в Дева

Венера

От 10 юли до 7 август Венера ще се движи в територията на зодия Дева, а това положение в астрологията се приема като падение на планетата, защото разумът ще надделява над чувствата при любовните връзки, красотата и баланса.

Тъй като архитипът Дева е по-сдържан, спокоен и уравновесен, докато Венера е на негова територия, няма да сме свидетели на бурно изразяване на емоции или прочувствени обяснения в любов.

По-скоро ще се усеща скованост и срамежливост, отколкото увереност и самочувствие.

Любовта при Венера в Дева не пламва изведнъж, а с течение на времето и внимателно оглеждане на обекта на нашите чувства. Трезво се преценяват плюсовете и минусите, а инстинктите не се намесват при решенията за сериозно обвързване.

Човек, роден с това положение на планетата, първо ще ви анализира щателно, ще посочи местата, в които трябва да се усъвършенствате, а в края ще търси отговор на въпроса нужен ли си ми или не.

Разсъдливостта и практичността стоят на първо място при обвързването. Влюбването се случва без много приказки и показност в емоциите, а чрез проява на загриженост и услужливост.

За да впечатлите противоположния пол в период на Венера в Дева, трябва да забравите за романтичните изненади и вечери на свещи. По-добре ще бъде приет един адекватен съвет или услуга.

Зодия Дева

Когато Венера е в Дева, хората имат нужда да разчита на вас за конкретна работа и да им вдъхвате доверие и надеждност, вместо да им подарявате плюшени мечета и сърчица.

По финансовите въпроси също ще сме по-рационални. Парите ще се харчат разумно и само за най-наложителното. Предметите трябва да имат някаква практично приложение, да обогатяват уменията или да са полезни за здравето.

През седмиците на Венера в Дева трябва да забравите за кича и вулгарността. Обличайте се по-прилично, без излишна претенциозност и не прекалявайте с аксесоарите.

За да разберете в коя сфера трябва да анализирате трезво чувствата си и да демонстрирате надеждност, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Дева.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати