Тъмната страна на зодия Стрелец

Тъмната страна на зодия Стрелец

Зодия Стрелец

Всяка зодия има положителна и отрицателна страна на характера и независимо че ни е приятно да ни свързват предимно с позитивите, отколкото с негативите от характеристиката на знака, не може да отречем, че притежаваме и двете.

Тъмната страна на зодия Стрелец излиза наяве, когато се срамува от своите недостатъци и за това се фокусира върху положителните си страни, демонстрирайки ги с огромна арогантност.

Използва слабите хора около себе си, като посочва уязвимите им места, за да се почувствува по-силен, по-можещ и да запълни дупките в самочувствието си.

Често гледа присмехулно, когато среща различна гледна точна от своята. Смята хората около себе си за пълни идиоти и натрапва своите виждания, без да се интересува от чувствата на другите.

Но ако все пак не успее да ви убеди с многочасовите си лекции по въпроса, ниското проявление на Стрелец ще покаже ирония и сарказъм към вашите вярвания. На ваш гръб ще си прави шеги и ще се подиграва на начина ви на живот.

Пет пари не дава какви чувства ще провокират думите му, стига да са казани достатъчно точно и на място, а след това ще се гордее, твърдейки, че казва истината, въпреки че не знае цялата истина за човека, на когото се присмива.

Тъмната страна на зодия Стрелец

Негативната страна на Стрелец има и друго проявление. Освен да се държи като дървен философ, които третира хората около себе си като тъпаци, когато на Стрелец му липсва здравословно самочувствие, започва да преследва статус в обществото.

Превръща се в опортюнист и подмазвач веднага щом разберете, че може да получи нещо от вас. Бута се във високите кръгове и се старае да общува само с каймака на обществото, за да може да вдигне собствената си цена.

Готов е на всичко, за да се изкачи по стълбичката нагоре и става социален хамелеон, който ще се трансформира точно в това, което ви харесва, ако от това ще спечели.

Обсъжда личния живот на другите на всеослушание и теми, които би трябвало да са интимни, се разгласят пред всеки, за да може да се посмее и отново да увеличи несъществуващата си увереност.

В ниското си проявление Стрелец става уникален прахосник – заобикаля се със скъпи вещи, купува си скъпа храна и демонстрира луксозен начин на живот чрез пътувания до екзотични дестинации, тъй като е уверен, че само с нещо скъпо може да замести самоуважението си и да спечели любовта на хората.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати