Марс влиза в Дева! Чуйте съветите на планетата на действието

Марс в Дева

От 5 септември до 22 октомври планетата на действието, амбициите и конфликтите Марс ще се движи в територията на зодия Дева. Понеже знакът е интелектуален, това ще укроти първичния темперамент на Червената планета.

Докато Марс е в земния знак, енергията ни ще се насочи към по-рутинна и прецизна работа. Сега ще отдаваме заслуженото внимание на малките детайли, за да се уверим, че изпълняваме задачите си не само в срок, но и качествено.

До 22 октомври е възможно да имаме по-критичен и практичен подход по отношение на действията ни, а не да не сме толкова спонтанни. По-обраното поведение ще ни позволи и да работим с повече постоянство.

Следващите седмици не са подходящи за стартиране на нови проекти, но може да се концентрирате върху това, което сте започнали, и да го усъвършенствате, докато не се доближи до най-идеалната си възможна форма.

Не пренебрегвайте възможности за повишаване на професионалната си квалификация или шансовете да надградите умения, които може да използвате в практиката си.

Зодия Дева

Движението на Марс в Дева предразполага и към воденето на по-здравословен начин на живот. Сега е най-подходящото време да се откажете от вредните навици и да изградите здравословен режим, към който да се придържате.

Постарайте се също през следващите няколко седмици действията ви да са в полза на хората, защото, ако се фокусирате единствено върху свето лично добруване, ще страдате.

Каквито идеи и планове да имате, опитайте се от тяхното реализиране да имат полза и други хора, като на колкото повече хора помогнете, толкова по-удовлетворени ще бъдете.

Използвайте ума и аналитичността си, за да правите разбор на реалността и да забелязвате малките подробности. Постарайте се да създадете ред около себе си, дори и това да означа за известно време да сте по-стегнати.

Понеже Марс управлява и сексуалната енергия в астрологията, докато се намира в Дева, е вероятно да ни привличат интелигентни, практични и прецизни хора, които работят усърдно и дисциплинирано.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати