Десет признака, че сте типичните Риби
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Десет признака, че сте типичните Риби

Десет признака, че сте типичните Риби

1 от 10 Снимки

1. Имате силна интуиция и пророчески сънища


Макар че Рибите са сочени за най-наивния знак в хороскопа, всъщност те имат безпогрешна интуиция, но не винаги я слушат. Често самото тяло им подсказва, че взимат грешно решение, а и сънуват пророчески сънища, от които ясно разбират какво е нужно да направят. Дори да не си спомнят конкретните символи от съня, не бива да забравят емоциите от него, защото те им дават явни послания от бъдещето.

Рибите са третият воден знак в хороскопа, което определя силната им емоционалност. Те са и подвижен знак, на което дължат непрекъснатите житейски промени, които ще търпят.

В астрологията обаче Рибите се свързват още с XII дом, както и с тяхната планета-управител Нептун. Така че дори да не сте зодия Риби, може да притежавате много от характеристиките ѝ, ако имате активен XII дом или Нептун.

Възможно е, ако асцендентът, десцендентът, Луната или някоя от личните ви планети се намира в Риби, да се припознаете в част от описанието на зодията.

Проверете какво количество от енергията на зодия Риби носите в себе си в нашата галерия, която представя десетте типични признака за знака.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати