Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Хирон в знаците: Виж слабостите на твоята зодия!

Хирон в знаците: Виж слабостите на твоята зодия!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
12 от 12 Снимки

12. Хирон в Риби


Вашият път ви води към постигане на връзка с божественото. По рождение сте силно настроени към фините енергии, и може да имате много по-различно определение на понятието реалност от останалите. Вие просто танцувате в ритъма на Космоса. Чувствителност ви ви прави уязвими към астралните влияния. Нужно е да признаете тяхното съществуване и да не се отдавате на негативизъм, направите ли го ще станете уязвими от страна на астрални лица, които могат да се прикрепят към вас и да ви е трудно да се освободите от тях. Ако това се случи, ще ви трябва помощ.

Спонтанните преживявания не са ви чужди – вие носите в себе си идеала за една космическа хармония на Земята. Хирон е един чудесен инструмент, който ще ви помогне да почувствате сърцето на Вселената. Предизвикателството му е да имате търпение и толерантност към тези, които не разполагат с вашата проницателност и които се управляват от страх и ограниченията. Те може би никога няма да приемат идеите ви заради страха, базиран на видяното в живота. Отворете сърцето си за тях.

Хирон – планетата или астероидът, който буди интереса на учените от години, определя най-големите несъвършенства у всеки от нас. Разположението ѝ между Сатурн и Уран се приема за неестествено, но и носи решение за проблемите в самите нас.

Именно орбитата на Хирон кара астрономите да го наричат планета. Той пресича орбитите на Сатурн и Уран и намира своето място и в астрологията. Разположението му в звездната карта оказва влияние и в домовете на отделните зодиакални знаци.

Хирон образува аспекти с планетите и повлиява техните характеристики. Той често става причина за неочакван обрат не само в живота на отделната личност, но и върху развитието на събитията в държавен и планетарен мащаб.

Небесното тяло показва неща, трудно осъзнавани от хората като реално съществуващи. Това са нашите вътрешни страхове и спирачки. Справим ли се с тях, дори на пръв поглед безизходните ситуации са лесно преодолими. Какво казва Хирон според твоята зодия, може да разбереш от галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати