Най-големите скандалджии сред зодиите! Те са три и ни е страх от тях

1 от 3 Снимки

1. Овен


Скандалът с Овена е истински кошмар. Той е способен да нагрубява крайно. Крясъци, плам, тряскане на врати, викове, обиди, хвърляне на предмети – може да очаквате всичко от него. Фитилът на Овена е къс и пали лесно. Дори да става въпрос за нещо дребно, той ще заплаши с раздяла завинаги. В редките случаи, в които остави опонента си да говори, няма търпение той да приключи, за да му изложи тезата си, която винаги е в негова пълна противоположност.

Аргументите му са неизчерпаеми. Понякога обаче се отегчава и напуска спора по средата му, без да каже и дума. Това не е обида или пренебрежение – Овенът знае, че ако остане, само ще влоши нещата. Напускането му е единственият начин от този скандал да се роди нещо конструктивно.

След като страстите затихнат, е добре да поговорите отново, да се извините един на друг, макар че Овенът няма да се извини напълно. Направи ли го, ще е с половин уста, просто защото не обича да признава, че не е бил прав или че е прекалил.

Всички сме чували за добрите страни на зодиите. Знаете ли обаче, че всеки зодиакален знак има и своята зла страна. При някои тя е доста сериозно застъпена.

Някои са капризни, други - инатливи, трети – пълен кошмар. Замисляли ли сте се някога, че има определен тип хора, които просто обожават да вдигат скандали. Оказва се, че те са представителите на три точно определени зодии.

Инатливи, пълни с аргументи, взривоопасни - спорът с тези три зодии може да ви струва скъпо. Те помнят и знаят за вас неща, които не сте и предполагали. Направите ли грешката да застанете на пътя им, ще са ви нужни кърпички. Най-лошото е, че понякога и невинни и нищо неподозиращи хора стават жертва на гнева им. Кои са най-големите скандалджии в зодиака, вижте в галерията горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати