Нумерологична прогноза за май 2017-та

1 от 11 Снимки
1. Месец Май за вас означава почивка
Обикновено се радвате на светлината на прожекторите. Това ще се промени този месец, когато ще усетите, че това усещане започва да се изчерпва. Възползвайте се от възможността да намалите ангажиментите си и да се насладите на повече самотни удоволствия. Вместо да прекарвате дълги часове в офиса, оставете работата навреме и се наслаждавайте на качествено прекараното време със семейството и домашните любимци. Ако живеете сами, отделете повече време за четене, писане и медитация. Най-после ще може да се справите с пристрастяване или мания, която ви мори отдавна. За целта отидете на консултация или започнете рехабилитация.

За да узнаете какво предвижда за вас нумерологията през месец май, трябва да пресметнете личното си число. То се явява сбор между деня ви на раждане, месеца и годината.

Имайте предвид обаче, че ако след събирането достигнете до числата 11 или 22, не трябва да ги събирате, защото в нумерологията те са специални и също могат да бъдат лично число.

При всички останали случаи обаче е нужно да бъдат събрани числата до получаване на цифра от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати