Меркурий влиза в Овен! Ето какво да очаквате
Mercury Enters Aries! Here's What to Expect
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Меркурий влиза в Овен! Ето какво да очаквате

Меркурий влиза в Овен! Ето какво да очаквате

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k895
Меркурий

От 6 март до 15 април Меркурий ще се движи в огнения Овен, което ще направи всички форми на комуникация по-директни и ясни. Възможно е да настояваме за повече независимост в личното мнение.

Когато планетата на общуването и мисълта се движи в лидерски настроения Овен, ще имаме по-голямо желание да блеснем със знанията си или да демонстрираме това, което сме научили, пред публика.

Вероятно е да започнем нови проекти или да се запознаем с интересни хора, които ще ни помагат в развитието. Запознанствата и връзките са с ключово значение в период на Меркурий в Овен.

Търпението при общуването ще се изпари и за сметка на това ще сме по-настоятелни и дори нападателни, когато представяме идеите си. Мисълта ще се рее от една сфера в друга, като ще ѝ липсва постоянство, за да довърши започнатото.

Новите идеи ще се приемат с голям ентусиазъм, но за да превърнем намеренията си в реалност, ще се наложи да сме по-организирани и концентрирани, което ще е трудно през следващите седмици.

Овен

Комуникацията ще е по-рязка и импулсивна, като първо ще се говори, а след това ще се мисли. Директността може да стигне до крайност и ако не въведем ограничения, ни очакват конфликти с околните.

Меркурий в Овен ни прави и по-независими в личното мнение, а гледната ни точна силно ще се различава от това, което сте мислили преди. Планетата в тази позиция помага за бързите реакции и идейната схватливост.

Това положение може да е отговорно за допускането на редица пропуски поради невнимание. Имаме зелена светлина за стартиране на нови проекти, но трябва да положим големи усилия, за да ги довършим.

За да разберете в коя сфера начинът ви на общуване трябва да е по-директен, ще поставяте ново начало с идеите си, а мнението ви ще ви поставя в позицията на лидер, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Овен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest