Кои са личните планети в хороскопа ви и как да ги тълкувате

1 от 5 Снимки

Слънцето


Положението, в което е попаднало Слънцето в деня на нашето раждане, показва с какви качества ще се изявяваме и с какво са свързани нашите най-големи стремежи. Положението на Слънцето определя и темперамента, с който даден човек се ражда. Качествата на слънчевия знака за разлика от тези на лунния трябва да се развиват през целия живот.

Ако сте се заели сами да разтълкувате посланието на звездите, заложено във вашия личен хороскоп, трябва да сте запознати със значението на планетите. Те се разделят на лични и висши планети.

Личните са Слънцето, Луната, Меркурий, Венера и Марс. Те определят по-специфично вашия характер, тъй като темпото им на преминаване през зодиакалните съзвездия е най-бърз.

Висшите, или наричани още обществени планети, са Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон. На Юпитер му отнема една година, за да премине през един зодиакален знак, а на планетите след него – много повече.

Това означава, че влиянието на тези планети се отразява на няколко поколения и не е индивидуално.

По положението на личните планети обаче може да разберете много за своя потенциал, стига да знаете какво символизира всяка една от тях.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати