Венера влиза в Риби! Ето какво ще ви донесе това

Венера

От 12 февруари до 7 март Венера ще се придвижи от Водолей в Риби, с което ще даде на хармонията, любовните връзки и материалните удобства по-идеалистичен и състрадателен оттенък.

Рибите са най-големите мечтатели сред зодиакалните знаци в хороскопа, като фантазията им не познава никакви граници, а това провокира и най-голямата им нужда – да избягат от реалността.

Пренасянето на тези силни илюзии в любовните връзки отваря период, през който силно ще се водим от идеалите си за партньор и може напълно да блокираме фактите от действителността.

Много двойки могат да изгладят взаимоотношенията си с движението на Венера в Риби, понеже ще бъдат по-състрадателни към нуждите на партньора и няма да се критикуват остро за всеки недостатък.

Риби

Очакват ни поредица от възможности за романтика, но е вероятно при новите запознанства да не преценяваме правилно отсрещния човек и дори да му приписваме качества, които той реално не притежава.

Затова е важно да не избързваме със създаването на нова връзка, а да оставим времето да покаже кое е било истина и кое илюзия.

Когато Венера е в Риби, е по-вероятно и да правим по-жертви от обикновено за любимите си хора. Вероятно е да смятаме за привлекателни хора, които имат големи проблеми и се нуждаят от помощ и подкрепа.

С движението на Венера през водната зодия ще нарасне интересът ни към изкуството и духовните практики. Повече хора ще насочат поглед към творчеството през този период, а други ще се отдадат на йога, медитация, астрология и психология.

През периода на Венера в Риби ще бъдем много чувствителни и раними, ако насочим чувствата си в грешната посока. Внимавайте да не подарявате вниманието си на човек, който не го заслужава.

Този транзит на планетата може да ни помогне да изградим по-ясна представа за себе си, изваждайки наяве чувства и мечти от подсъзнанието си. Ще се научим как да се ценим и ще имаме възможности да укрепим вярата в себе си.

За да разберете в коя житейска сфера във връзките си с околните ще сте по-идеалистични и жертвоготовни, ще търсите духовната красота и хармония и ще сте по-състрадателни, вижте кой дом от наталната ви карта се управлява от Риби.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати