Вижте вашия нумерологичен хороскоп за 2017-та година

1 от 11 Снимки

1. Едно ново начало


Личната година за вас идва с условието да започнете да отстоявате волята си. Числото 1 символизира ново начало в един нов 9-годишен цикъл. Това е време за нови постижения. Вслушвайте се по-често във вътрешния си глас. Казвайте желанията си на глас и си поставете цели за следващите десет години.

За да разберете какво предстои за вас през новата 2017-та година според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е еднцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

В галерията горе може да откриете какво ви очаква в идната година според нумерологията.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати