Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Стрелец
Yearly Horoscope 2017 for Sagittarius
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Стрелец

Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Стрелец

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k884
Стрелец

2017 година за Стрелец ще премине под знака на партньорствата – лични и професионални. Ще може да разберете накъде вървят взаимоотношенията ви и какви облаги може да получите от познанствата си.

През тази година ще ви е по-лесно да имате дипломатична гледна точка и да бягате от крайностите по всички въпроси. В годината на Огнения петел бракът и различните форми на сътрудничества ще ви носят най-голям успех и късмет.

Месеците март и април ще ви дадат важни уроци относно баланса между личните нужди и тези на партньора. Това е ключовата хармония за всяка щастлива връзка.

Ще се наложи да гледате под лупа на поведението си и да изучавате всяко свое действие, тъй като това ще ви помогне да съставите най-пълна картина относно кое е най-добро за вас и за партньора.

Пари

Необвързаните трябва да изяснят индивидуалните си желания с новата половинка още в самото начало, за да избегнат големите недоразумения след време. Поемайте своята част от отговорността и бъдете равен със своя партньор във всяко едно отношение.

Ако имате дългогодишна връзка, през пролетта ще се наложи да правите повече компромиси и да се съобразявате, за да градите по-здрави взаимоотношения.

От октомври може да разчитате повече на интуицията си, която ще ви служи добре по въпроси, свързани с финансови инвестиции и други въпроси за пари. Водейки се от шестото чувство, може значително да увеличите финансовото си състояние.

През декември ще имате възможности да разширите кръгозора си и да обогатите вярванията си. Може да развиете знанията си до момента и да стигнете до нови житейски прозрения.

Мечти

През тази година трябва да останете верни на своите мечти и да сте отговорни към старите си обещанията, защото ще ви последват сериозни наказания, ако престъпвате дадената дума.

2017 година ще ви помогне да вървите към прогрес, ако се занимавате с изкуство. През февруари ще се привличате съмишленици, които да съдействат за изпълнението на творческите ви идеи.

Август ще е най-емоционалният и романтичен месец от годината за вас. Самотните ги чака нова любов, която напълно ще преобърне ежедневието им, а двойките може да заченат бебе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати