Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Дева

Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Дева

През 2017 година ще имате шанс чувствително да подобрите финансовото си състояние. Стремете се обаче да харчите мъдро спечеленото, за да не си създадете сами нови затруднения.

Годината ще ви даде по-голяма увереност, за да изразявате смело талантите си. Ще имате и възможности да стартирате нов бизнес, а ако вече сте доволни от настоящата си позиция, през следващите месеци ще се качите на по-високо стъпало в професионалната йерархия.

Истинско удоволствие през 2017-та обаче няма да ви доставя работата, а времето, в което може да се наслаждавате на любимите си хобита. През новата година то ще е в изобилие.

В периода март-април бъдете внимателни с финансовите инвестиции, като се доверявате единствено на сигурни източници или отложите операциите, свързани с пари, за средата на годината.

Не взимайте спонтанни решения през първите пролетни месеци, като добре проучвате всяка информация, с която се сблъсквате. През тези месеци около вас може да се появят хора, готови да ви измамят и да се възползват от успеха ви.

В началото на април се старайте да показвате по-голямо разбиране към партньора, а не избухвайте при всяко несъответствие в мненията. И за обвързаните, и за необвързаните през пролетта ще е най-трудно да запазват спокойствие и да не реагират първосигнално.

През тази година най-големи трудности ще срещате в сферата на дома и семейството. Възможно е неизяснени конфликти с ваши роднини отново да излязат наяве, като ще се наложи открито да споделите позицията си по въпроса.

Но може и член на вашето семейство да се нуждае повече от вашето внимание и помощ, като ще се наложи да отделите време, за да се погрижите за неговите проблеми.

Чисто битовите въпроси ще са основна тема на ежедневието ви в края на годината. Не се бунтувайте срещу случващото се, а се учете от събитията, които, макар и по трудния начин, ви показват как да направите атмосферата около вас по-уютна.

През последните месеци на 2017-та от голямо значение за вас ще са различните форми на комуникация с околните. Може да използвате силата на словото, за да убеждавате другите в гледната си точка и да печелите повече съмишленици на своя страна.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати