Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Лъв
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Лъв

Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Лъв

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60835
Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Лъв

През новата година ще имате много възможности за развиване нови умения и за обогатяване на знанията. Доверявайте се на комуникацията и информацията, които ще ви отварят по-добри пътища.

До октомври 2017 година се заемете с повече дейности, изискващи писане говорене или учене. Ще се справяте отлично в тези сфери и възможностите са успех ще са по-големи.

Ако имате литературен талант и отдавна сте искали да напишете книга, сега е най-подходящото време да се задействате по въпроса. Участвайте по-често на презентации и бъдете говорител в групата, тъй като ще се справите отлично с тези задачи.

Годината ще предразполага към по-висока професионална реализация, стига да споделяте открито идеите си и да сте наясно относно най-големите ви цели на работа.

През 2017-та ще може да се сближите с братята и сестрите си и дори до сега да сте имали тежки конфликти, през новата година ще можете да заровите томахавката и да се разберете.

Годината ще ви създаде и повече възможности за пътувания в страната, както и за нови запознанства. Пътуванията няма да ви изморяват, както обикновено, а ще ви зареждат с положителна енергия.

В любовен план обаче не ви чака лек период, а година, в която трябва да усвоите важни уроци. Може и да е по трудния начин, но през 2017-та ще се изясните кое е наистина важно за вас в романтичната връзка.

Самотните и тази година трудно ще открият точния човек за тях, като новите им партньори ще им дават ценни уроци за любовните взаимоотношения. За влюбените предстоят сериозни изпитания, които ще тестват връзката им.

От август ще сте по-наясно относно желанията си в любовта и ще имате нужната смелост, за да предизвикате промени там, където са нужни. Решенията, взети в този период, ще ви водят към успех.

В края на годината ще имате повече време за семейството и дома, като искрено ще се наслаждавате на компанията на най-близките си хора сред позната атмосфера.

По-лесно ще споделяте чувствата си с роднините и ще срещате разбирате. Може да реализирате и големите си планове за покупка на самостоятелно жилище през последните месеци от 2017-та.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати