Каква е вашата карма? Вижте Лунните възли в хороскопа

карма

Ако сте си направили натална карта, освен позицията на планетите трябва да обърнете внимание и на положението, което са заели Лунните възли. В хороскопа ви те ще са описани като Mean Node и True Node.

Първият се нарича още Южен възел, а вторият – Северен възел. Достатъчно е да знаете положението само на единия от тях, тъй като вторият ще се намира на точно противоположната посока.

Така например, ако Северният ви възел се намира в Овен, Южният ще е в противоположната зодия – Везни, ако Северният е в Телец, Южният ще бъде в Скорпион. Със Северен възел в Близнаци, Южният ще бъде в Стрелец и т.н.

Положението на Лунните възли е важно от гледна точка на астрологията, тъй като показва с каква карма идваме на този свят и какви качества е важно да усвоим, за да компенсираме това, което сме направили в предишния си живот.

Северният лунен възел показва посоката, в която трябва да се развиваме, а позицията на Южния лунен възел сочи качествата, които сме развили до съвършенство в минал живот и сега трябва да намалим.

За правилното тълкуване на възлите се гледа зодиакалният знак, в който са попаднали, но също така и домът. Знакът ни показва качествата, върху които трябва да се съсредоточим, а домът – сферата.

Лунни възли

И отново, позицията на Северния лунен възел ни ориентира към качествата и сферата, в които трябва да се развиваме, за да трупаме добра карма, докато Южният лунен възел ни казва от какво да бягаме в този живот.

Астрологията е наука, която вярва в прераждането и гледа на хороскопа като метод, който разкрива какво се е случвало в минали животи и какво трябва да усвоим сега, за да постигнем баланса от две противоположности и да изградим една съвършена цялост.

Смята се, че това е мисията на всяка душа, която идва на земята. Тя се стреми да усвои нови уроци, а не да практикува това, което вече знае.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати