sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Какво разкрива за вас египетският хороскоп?

Какво разкрива за вас египетският хороскоп?

Египетски хороскоп

Египетската астрология отдавна се е доказала със своите точни предсказания. Зодиите според нея имат връзка с боговете, известни в Древен Египет. Вижте кой бог сте вие според деня си на раждане и научете повече за себе си.

Тот (29 август – 27 септември)

Тот е олицетворение на мъдростта и умението да се усвояват нови знания. Личностите, които са родени под този знак, се отличават с проницателен ум, силна концентрация и дисциплина. Те са перфекционисти и когато нещо не се получи така, както са си го представяли, го преживяват тежко. Обикновено се изявява в сферата на образованието, театъра, правото, журналистиката.

Хор (28 септември – 27 октомври)

Хор е известен като бог на Слънцето. Родените под този знак са преминали пред много трудности в живота си, но въпреки това са опитали да останат в гордо вдигната глава. Не се страхуват от опасности, защото за тях живота е игра. Често се забъркват в приключения, но и по тази причина ежедневието им винаги е много вълнуващо. Често се изявяват като журналисти и политици.

Уаджет (28 октомври – 26 ноември)

Богинята Уаджет въплъщава мъдростта. Поради това и хората, родени под нейния знак, са премерени, разсъдливи, добронамерени. Тези хора обича да водят продължителни разговори на екзистенциални теми, добри слушатели са и дават ефикасни съвети. Държат на партньорството си и са готови да направят всичко за човека до себе си. В професионален план се изявяват като редактори, архитекти, библиотекари, психолози, мениджъри.

Сехмет (27 ноември – 26 декември)

Богинята Сехмет съчетава в себе си силата на разрушението и изцелението. Хората под този зодиакален знак са енергични, непредсказуеми и големи мечтатели. Доста комуникативни са и и винаги могат да намерят общ език дори и с личности, за които не знаят абсолютно нищо. Те разполагат с необятно въображение, което им помага да блеснат в редица области. Въпреки това се изявяват като романисти, телевизионни водещи, репортери, търговски консултанти, преподаватели.

Египетски календар

Сфинкс (27 декември – 25 януари)

Сфинксът, може да се въплъщава в различни форми, ето защо и хората, които са родени под неговия знак, са гъвкави и лесно се нагаждат към промените. Те са отворени към нови идеи и това много им помага да израстват както духовен план, така и в професионалната сфера. Разумни са и правилно преценяват всяка ситуация. Търпеливи са и избягват конфликтите по много тактичен начин. За да избухнат, трябва нещо наистина да ги е вбесило много сериозно. Допадат им професиите, които могат да се работят на свободна практика.

Шу (26 януари – 24 февруари)

Този бог се свързва със светлината, както и с вятъра. Личностите, имали късмета да се родят под неговия знак, са много слънчеви, харизматични и изпълнени с творчески идеи. Понякога обаче не са достатъчно уверени във възможностите си и предпочитат да крият творбите си от света. Добри приятели са и могат да пазят тайни. Работят като хора на изкуството, ветеринарни лекари, фермери и социални работници.

Изида (25 февруари – 26 март)

Тази богиня египтяните свързват със семейството, затова и хората, родени под този знак, държат на ценностите, доброто възпитание, лоялността. Обикновено през живота си нямат много интимни връзки и са склонни бързо да встъпят в брак. Почтените и са големи идеалисти, но често остават разочаровани от поведението на околните. Отличават се с чудесно чувство за хумор и са приятна компания по всяко време на деня. В професионален план се изявяват като фотографи, учители, хора на изкуството;

Озирис (27 март – 25 април)

Озирис е бог на мъртвите. Родените под неговия знак са особняци с доста противоречиво поведение. Те са потайнствени и избягват шумните компании. Често изпадат в депресивни състояния, от които обаче излизат внезапно. По няколко пъти на ден могат да леят сълзи от тъга, а също и да се смеят неистово. Това е причината околните много пъти да не ги разбират. Обикновено такива хора са поети, романисти, актьори. Не е изключено да се изявят и в продажбите.

Амон (26 април – 25 май)

Амон се свързва със сътворението на света. Родените под неговия знак личности има силен характер и са доста целенасочени. Наясно са с множеството си силни страни и почти никога не се съмняват в себе си. Обичат обществените изяви и вниманието на много хора по никакъв начин не ги притеснява. Стремят се към парите и властта и обикновено успяват да ги получат. Реализират се като политици, мениджъри, началници.

Хатхор (26 май – 24 юни)

Богинята Хатхор се свързва с любовта. Ето защо хората, които са родени с тази зодия, живеят, за да бъдат влюбени. Те са големи романтици, които винаги знаят как да изразят своите чувства по най-зрелищен начин. Когато се носят на крилете на любовта, тези личности за усмихнати, приветливи и пълни с енергия. Но случи ли им се да преживеят нещастна любов, се преобразяват напълно. Изпадат в депресивни състояние и посърват. Тяхната чувствена натура е причината да се изявяват като актьори, художници, социални работници.

Феникс (25 юни – 24 юли)

Според древните египтяни той олицетворява прераждането и благоденствието. Родените под този зодиакален знак са предприемчиви, остроумни и доста съобразителни. Те не се отказват лесно, а предизвикателствата ги мотивират още повече. Понякога са доста самотни, защото мнозина ги намират за прекалено големи оптимисти, но това не е проблем за тях, защото на тях им стигат и малкото истински приятели, които имат. В професионален план се изявяват като инженери, спортисти, мениджъри. Привличат ги най-вече позициите, в които винаги има риск.

Анубис (25 юли – 28 август)

Анубис е бог от царството на мъртвите, смятан за съдия. Хората, които принадлежат към неговия знак, са принципни и имат невероятно чувство за справедливост. Те държат на думата си и правят всичко по силите си да изпълнят дадените от тях обещания. В същото време ненавиждат хората, които говорят напразно и се отнасят несериозно към поетите си задължения. Изявяват се като съдии, адвокати. Понякога намират реализация в рекламния бизнес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
17.03.2019 16:37
Много точно , особнячка съм и такава ще си остана.....
0
0