Хороскоп за зодия Риби в годината на Огнената маймуна

Хороскоп за Риби

Годината на Огнената маймуна ще ви поднесе възможности за развитие и положителни промени, но внимавайте да не провалите шансовете си с отлагане на важната работа или предоверяване в хора, които не го заслужават.

Внимавайте с голямото си въображение и се старайте да поставяте фантазията си в граници. Ако не го направите, ще откриете по-неприятния начин, че някои от илюзиите ви са били прекалено големи.

Не се доверявайте на всекиго, а само на приятели, които са се доказали през годините. Вероятността да се заблуждавате от привидно милите жестове е голяма.

Нужна ви е по-голямо организираност в делата, а също и отговорност. Не пренебрегвайте проектите си и не ги отлагайте, защото може да изпуснете отлични възможности за по-успешното им приключване.

На работа и в обучението не е време за почивка. Отделете голямо време и внимание на проектите си в тези сфери и се постарайте на всяка цена да приключите с тях до края на тази година.

Ще се изправите пред големи препятствия през годината, но с постоянство и повече усилия и всичко ще се реши във ваша полза. Не разчитайте на късмета и случайността, а със собствени сили се постарайте за щастливия край на плановете си.

Много внимателни трябва да бъдете през месеците януари, май, юли и септември, защото е възможно да се появят измамници, които искат да се възползват от вас. Внимавайте с кого говорите и какво споделяте.

Огнена Маймуна

На работа ще се справяте, само ако бъдете достатъчно гъвкави. Не се опитвайте да правите предварителни планове, защото промените ще са внезапни и ще тестват вашите креативност и адаптивност.

Работете с голямо внимание анализ към детайлите, за да не допускате сериозни грешки. Всяко разсейване ще бъде строго наказано. Макар че хаосът няма да ви е по вкуса, промените ви дават възможност за голям напредък.

Първата половина от годината ще е белязана от големи конфликти за обвързаните. Старите проблеми отново ще излязат на дневен ред и ако не сте достатъчно сплотени, недоразуменията ще надделеят и е възможна раздяла.

Конфликтите ще избухват предимно заради пари или проблеми с работата на единия от партньорите.

Самотните, ако искат да намерят нова половинка, ще се наложи да променят начина си на живот. Добър период за това е от началото на март до края на лятото. Откажете се от търсенето на идеалната половинка и започнете да правите компромиси и ще привлечете романтична половинка в живота си.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати