Хороскоп за зодия Скорпион в годината на Огнената маймуна

Зодия Скорпион

Годината на Огнената маймуна ще е отлична за финансовото ви състояние. Ще се чувствате като истински галеници на съдбата, но за да се възползвате от предоставените възможности, трябва да надмогнете прословутия си инат.

Повече постоянност и отговорност ще ви е от голяма полза тази година. Потиснете отмъстителната и агресивната си страна, защото тя ще ви навлича само неприятности и негативи.

2016-та ще е годината, в която ще отсеете важните за вас хора от тези, с които пътищата ви се разделят. Възможни са конфликти за родово наследство, в които няма как да стоите настрани.

През годината ще се чувствате много по-уверени с парите, отколкото досега. Не бива обаче да мислите единствено за материалната страна на живота. Търсете начини да се усъвършенствате духовно и интелектуално.

Юли ще е от силните ви месеци в любовен план. През последните два месеци от годината внимавайте с критиките, защото е възможно да ви разберат погрешно и с това да си създадат проблеми.

През първите 3 месеци от годината не рискувайте и не напускайте настоящата си работа, защото трудно ще намерите нова. Опитайте се да преглътнете за неприятните моменти.

Огнена маймуна

Дори да имате желание за промяна, тази година подобни действия не са препоръчителни. Нито преместването на ново работно място, нито преместването в ново жилище ще се увенчаят с успех.

Бъдете по-дисциплинирани през месеците август, септември и декември, защото липсата ви на организираност веднага ще се забелязва и ще ви струва работата.

Обвързаните ще имат възможност да опознаят по-добре партньора си в годината на Огнената маймуна. Може да развиете връзката помежду си, а ако възникват разногласия, търсете причината и в себе си.

Свободните в желанието си за нова любов и страст, могат грешно да преценят отсрещния човек и да започнат връзка, която няма да просъществува дълго. Преди да се обвържете сериозно, помислете съвпадат ли ценностните ви системи с новия ухажор.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати