Хороскоп за зодия Лъв в годината на Огнената маймуна

Зодия Лъв

В годината на Огнената маймуна ще се заредите с амбиции за увеличаване на материалните ви притежания. Това обаче ще се постигне само с цената на много работа, като най-успешна за вас ще е творческата сфера.

През 2016 година не се доверявайте прекалено на хората и дори с някои от старите си познанства бъдете мнителни. Възможно е завистници и недоброжелатели сериозно да се постараят, за да ви провалят.

Тази година ще имат и няколко повратни момента, които напълно ще променят гледната ви точка до момента. Нужно е да бъдете категорични, когато взимате решения, и да не търсите съветите на другите, а сами да помислите какво ще е най-добре за вас.

Горчиво ще съжалявате, ако подадете ръка на хора, които почти не познавате. През годината ще се появяват хора, които само искат да се възползват от вас. Те ще се опиват да провокират вашата състрадателност, за да ви измамят.

Годината на маймуната ще е пълна и с много интересни срещи. Успехите ви ще се забелязват, но внимавайте да не се възгордеете прекалено от хвалбите, особено ако сте в началото на един проект.

Първите 2 месеца от 2016-та ще са ползотворни относно финансовите дела и сделки. Пред април може да почувствате лека несигурност, но от средата на годината отново ще върнете стабилността си.

Трудни месеци ще бъдат май и септември, като предизвикателството тогава ще е да овладявате емоционалните си реакции и да разсъждавате трезво.

Огнената маймуна

Август и септември са най-доброто време за почивка и пътувания, а през последните месеци от годината ще се радвате напълно на успехите си.

Тази година работата ще ви се отдава и с лекота ще реализирате потенциала си. Най-големи късметлии ще са хората с творчески професии, понеже ще са заредени с достатъчно ентусиазъм и вдъхновение.

Работете предимно сами, за да мислите на спокойствие и да не се влияете от мнението на други. Съставяйте си график и се стремете да го следвате. Доверявайте са на способностите и преценката си и няма да сбъркате.

Обвързаните ще се изправят пред големи разногласия най-вече в периода между 24 февруари и 18 юни. За някои конфликтите ще са полезни и ще има помогнат да се сплотят още повече, но за друга част от двойките честите спорове само ще извадят на показ големите им различия и ще ги разделят.

За необвързаните годината няма да предложи сериозни партньори, а и те самите ще предпочитат повече да работят. Едва в края на годината е възможно да се появи човек, който да запали романтичната искра в живота им.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати