Пълният пролетен хороскоп за всяка зодия
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Пълният пролетен хороскоп за всяка зодия

Пълният пролетен хороскоп за всяка зодия

Пролетен Хороскоп

Астрономическата пролет настъпи и както за природата, така и за всеки един от нас започва период на големи промени. Но за какво по-точно да се подготвите, може да разберете, като проверите хороскопа си.

Овен – Бъдете изключително внимателни след 18 април

Първите дни на пролетта ще ви заредят с голяма енергия и желание за стартиране на нов проект. Може да смените работата си или да да бъдете повишени на настоящето си място, от което ще получите пълно удовлетворение. След 18 април обаче Марс става ретрограден и това ще актуализира някои стари проблеми. В романтичната си връзка също ще се сблъскате с неизяснени от миналото противоречия. В този период се срещайте по-често с приятели и излизайте сред природата.

Близнаци

Телец – Любовта ще превземе ежедневието ви

Любовта ще е основната тема, която ще обсебва мислите ви тази пролет. Ако вече имате сериозна връзка, през пролетните месеци ще се радвате на сплотеност и разбиране с партньора си. Свободните от знака през месец май ще срещнат подходящ партньор. Любовта ще ви кара да цъфтите през следващите месеци и с положителното си настроение бързо ще заразявате околните.

Близнаци – Предприемайте важни промени до 29 април

До 29 април планетите ще работят във ваша полза. Бързо ще се справяте с възложените задачи, а активността ви на работното място ще повиши чувствително финансовата ви сигурност. Посветете се на работа през този период и ще се чувствате удовлетворени. След 29 април обаче бъдете по-внимателни, особено ако се налага да пътувате. В любовен план за обвързаните предстоят нови скандали, тъй като партньорът ще ви налага нови ограничени. Свободните от знака могат да се подготвят за много флиртове, но не и за сериозна връзка.

Рак – Спокойни месеци без големи проблеми

Ще се радвате на една спокойна пролет без особено големи проблеми. През следващите месеци ще имате отлични възможност, за да подобрите отношенията си с началниците. Имате шанс за напредък в професионалната сфера и то без да поемате големи рискове. Самотните ще срещнат човек, който с голяма упоритост и търпение ще заслужи вниманието им. Обвързаните няма да срещнат големи сътресения във връзката си. От втората половина на април се пазете повече, когато пътувате.

Лъв – Повече работа и бурен любовен живот

Пролетните месеци ще ви донесат повече работа, отколкото сте очаквали. Ще се наложи да правите големи компромиси със свободното си време, за да приключите със задачите навреме. Бъдете отговорни, но и следете дали си почивате достатъчно. В любовта предстои бурен период на конфликти за обвързаните. Новите връзки през този период за необвързаните ще се основават предимно на страст и повърхностни емоции и няма да продължат дълго.

Дева – Подгответе се за повече работа

Дева

През следващите месеци ще бъдете по-ангажирани от обикновено и почти няма да обръщате внимание на близките си хора. Точно когато приключите с една част от задълженията си и ще се появяват нови. В ежедневието си ще се съсредоточавате предимно върху решавате на проблемите, но в същото време ще ви натъжава фактът, че пренебрегвате любимите си хора и не отделяте достатъчно време за почивка.

Везни – Хармонични и приятни месеци за любовта

Предстои ви вълнуваща пролет заради хармоничната любовна връзка, която ще ви изпълва с положително настроение. От началото на април необвързаните ще имат шанс да започнат връзка с надежден партньор. За обвързаните периодът ще е спокоен и дори да се появяват проблеми, те бързо ще се преодоляват. Тази пролет може отново да срещнете хора от миналото си и да се наложи да изяснявате стари недоразумения.

Скорпион – Ще работите за повече пари

Тази пролет ще бъдете обсебени от мисълта за увеличаване на финансовото ви състояние. Идеята за повече пари няма да ви остави през следващите месеци, но за да се случи това, ще трябва да работите здраво, а не да разчитате на неочаквана печалба от лотарията. През месец май ще трябва да решавате стари проблеми в любовта, като ще се наложи да доказвате на половинката си, че е сред приоритетите ви.

Стрелец – Бъдете търпеливи и отговорни

През пролетта ще се наложи да се борите с повече ограничения от обикновено. На работа ще се появяват задачи, всяка от които ще е неотложна и ще изисква по-голямата част от времето ви. Бъдете отговорни и се стремете да спазвате крайните срокове, защото в противен случай ще се се изправите пред сериозни последици. В любовта опитайте да бъдете по-търпеливи и не притискайте излишно половинката си.

Козирог – Ще напредвате бавно и сигурно

Стрелец

Имате шанс за напредък през пролетта, но не трябва да избързвате. Насочете енергията и ентусиазма си в сфери, от които очаквате резултати. Придържайте се към своите принципи и планове и стойте далеч от хора, които ви обещават бързи пари. За любовния ви живот също започва вълнуващ период, като необвързаните могат да открият новия си любим сред колегите или познатите. Обвързаните ще възродят старата страст помежду си.

Водолей – Ще възстановите някои стари приятелства

Тази пролет ще върнете оптимизма си и ще започнете да роботите по-усърдно. Забравете за стабилността, а преследвайте целите си докрай. С активността си лесно ще привличате вниманието на околните и то само по положителен начин. През следващите месеци е възможно да възстановите някои от старите си приятелства. Предстоят и много събирания по хубав повод. Периодът е идеален, за да решите старите си проблеми.

Риби – Напрежение с началниците и половинката

Въпреки че имате големи планове за бъдещето си, през следващите няколко месеца ще трябва да слезете на земята и да погледнете реалността. Няма нищо лошо в мечтите ви, но някои от тях са прекалено фантастични, за да се осъществят. Очаквайте напрежение между вас и началниците, тъй като не се чувствате добре заплатени, а те нямат никакво намерение да увеличават доходите ви. Самотните тази пролет могат да открият стабилен партньор, а обвързаните ще пренебрегват половинката си, за да решават проблеми от друго естество.

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати