Годишният хороскоп за 2016-та – Везни, Скорпион и Стрелец

Хороскоп

Везни – Предстоят промени в любовния живот

2016 година за вас ще премине под знака на промяната за личните ви взаимоотношения. Семейните въпроси и любовта ще бъдат приоритет през цялата година.

Предстоят много трансформации, които за някои двойки ще са шанс да укрепят повече взаимоотношенията си, но при други ще доведат до раздяла. Необвързаните ще си намерят половинка, само ако разширят социалния си кръг.

Везни

Отварят ви се възможности за реализация на ваши стари желания, но не трябва да се колебаете, а смело да взимате решения и да рискувате повече. Ще оставите кариерата на заден план през Новата година, но финансите ще продължат да ви вълнуват. Повече възможности за приходи ще получите през втората половина от годината.

Скорпион – Бъдете търпеливи и целите ви ще се осъществят

Влагайте цялата си страст в това, което искате, и то непременно ще се случи.

Заредете се и с търпение, защото през 2016-та целите ви ще се осъществяват, но бавно и постепенно. От вас се изисква да полагате усилия и да не се отказвате въпреки сложните предизвикателства.

Скорпион

Нужно е да си наложите по-сериозна дисциплина на парите, защото през годината няма да печелите толкова добре. Периодът не е удачен за смяна на работата, а ако се занимавате с творческа професия, ще имате отлична възможност да обогатите уменията си.

Годината ще е благоприятна за любовта. Самотните ще срещнат сродна душа, а при обвързаните страстта и романтиката ще се разгарят с пълна сила. Трудно ще криете емоциите си и често ще се сблъсквате с истината, с което може да решите старите си проблеми.

Стрелец – Бъдете искрени, за да имате късмет през годината

Стрелец

Бъдете честни през 2016 година не само с хората около вас, а и със самите себе си.

Преценете добре дали работата, любовната връзка или приятелите ви правят щастливи. На работа ще може да се развивате и да печелите допълнителни пари, само ако се концентрирате и довършвате делата си.

Не се разпилявайте, а когато се заемете с една отговорна задача, работете само по нея, защото в противен случай може да навредите на здравето си. Бъдете инициативни в кариерата си, но никога не предлагайте проекти, които не сте обмислили внимателно.

Възможно е да срещнете някои спънки в любовния живот, ако има неизяснени въпроси между вас и вашата половинка. Време е да извадите истината наяве и да се сблъскате с реалните проблеми лице в лице.

Необвързаните имат шанс за нова връзка, само ако бъдете напълно открити.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 8
3 6
2 6
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати