Годишният хороскоп за 2016-та – Рак, Лъв и Дева

Годишният хороскоп за 2016-та – Рак, Лъв и Дева

Рак – Предстоят промени в отношенията ви с близките

През тази година ще трябва да преосмислите отношенията си с хората. Решете кои от тях заслужават любовта и доверието ви и в никакъв случай не губете хора, доказали ви се с годините.

Бъдете по-смели, ако искате да осъществите целите си. Вложете енергията си в работа, а не в хората около себе си, за да не ги обсебите и изплашите. Намерете си ново хоби, което може да ви развие допълнително.

Годината ще премине спокойно във финансово отношение, като може да разчитате на сигурни източници на доходи. Използвайте информацията и новите знания, за да израствате в професионално отношение. Посетете по-голямата част от времето си на работа.

Годишният хороскоп за 2016-та – Рак, Лъв и Дева

Обвързаните трябва отново да запалят искрата във връзката си, ако не искат да я изгубят. Възможно е да се появят стари партньори, които ще ви позволят да изясните свои грешки от миналото. Тези от вас, които търсят нова любов, ще имат по-големи шансове за нова връзка през последните месеци от годината.

Лъв – Очакват ви материални и професионални успехи

Материалното ви положение ще се подобри през 2016-та. Възможно е да купите нов дом, автомобил или друга голяма покупка. Предстоят ви промени, които са очаквани, желани и няма да ви донесат допълнително проблеми.

Годишният хороскоп за 2016-та – Рак, Лъв и Дева

Отлична година ви предстои в работен план. Имате големи възможности да се развивате и да вървите напред, ако разчитате на собствените си таланти и умения. Ако работата не ви удовлетворява, потърсете поприще, на което ще се изявявате с по-голямо желание.

Ако полагате усилия в любовта и сте готови да жертвате някои от желанията си в името на партньора, връзката ви ще издържи на изпитанията.

Но ако се поддавате на забавленията и бягате от отговорността, ще се разделите с половинката до края на годината. За необвързаните периодът не е подходящ за нови влюбвания.

Годишният хороскоп за 2016-та – Рак, Лъв и Дева

Дева – Предстоят радикални промени

През годината ще предприемате големи промени. Възможно е да се разделите с хора, с които не се разбирате така, както в миналото, или с черти от вашия характер, които ви пречат да вървите напред. През годината ще се появят много препятствия, но всяко едно от тях ще ви дава и възможности.

Бъдете настроени да учите нови неща и се доверявайте на предишния си опит, за да решавате проблемите. Не правете компромиси с чувствата си и не се ангажирайте прекалено.

През 2016 година ще загърбите кариерата, за да обърнете по-голямо внимание на семейството си. Оставете контрола на друг в работата. В любовта напълно ще се разделите с илюзиите.

Възможни са раздели, след като осъзнаете, че не получавате това, което искате. Необвързаните трябва да са внимателни с потенциалните партньори, за да не се разочароват.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 3
3 3
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати