Четирите най-креативни зодии в хороскопа

Четирите най-креативни зодии в хороскопа

Идеи

Без съмнение всяка зодия си има своите положителни и отрицателни черти. Едни са надарени със силна воля, други – с чувство за справедливост, а трети са толкова изобретателни, че околните понякога се чудят откъде им идват всички гениални идеи. Ако се чудите кои са тези зодии, ето ги и тях.

Везни

Везните могат да се адаптират и развиват без проблем във всяка една сфера, с единственото условие да няма агресия около тях. При тях водещ е интелектът и стига да не се чувстват потиснати, те могат да бъдат изключително креативни както на работното място, така и в разрешаването на различни семейни спорове. Винаги ще се опитват да намерят бърз, оригинален и ефективен метод, който действа. Една от най-хубавите черти на Везните е, че намират общ език с всеки. Могат сладко да говорят с часове, но и търпеливо да изслушват, след което винаги ще предложат адекватен съвет.

Лъв

Зодия Лъв е символ за енергичност, креативност, гордост, суета, величие и забавления. Оригиналността е основна характеристика на Лъва и хората, родени под този знак, притежават виталността и амбицията да постигнат успех със собствени усилия. Лъвът изпъква заради своята способност да действа, харизмата си и тенденцията да привлича вниманието на околните. Лъвовете се втурват в живота, без да се притесняват дали целите им са възможни или реалистични. Всяка виталност за тях е от изключителна важност, затова обичат да драматизират или да предприемат рисковани действия.

Креативност

Водолей

Това са хора с много и често гениални идеи, техният поглед обхваща добре както миналото, така и бъдещето. Те умеят да пробиват във всеки творчески екип с безбройните си интересни идеи и със своята нестандартна гледна точка, която предлага нов ъгъл, от който да се погледне на нещата. Това ги прави доста търсени в сферата на рекламата и артсредите, където креативността е движеща сила, без която не може.

Риби

Независимо колко грозна е действителността, те живеят в приказен свят, изпълнен с красота и благородство. Спокойствието, с което посрещат житейските бури, е достойно за завист. Те са особено креативни и изобретателни и определено не са родени, за да бъдат просто чиновници. Истински естети, които трябва да пишат, рисуват или изработват разни неща.

Рейтинг

5 3
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Скорп
Скорп
19.02.2016 23:18
Скорпионите са доста креативни, само дето не го показват често. :P
3
8
Qwerty Yop
Qwerty Yop
23.11.2015 09:16
Според мен, креативността е съвкупност от много неща и двама от една и съща зодия може изобщо да не си приличат! Като начало е битието, как са те възпитали и какво носиш като генна информация, както и асцендента (втората зодия). Всичко това ще допринесе за възхода или падението на индивида през житейският му път. Аз съм Дева с асцендент Водолей и определено не ми липсва креативност както и усещане за нещата и кое би било актуално в близкото бъдеще, но тези черти може да гйи имат и хора от други зодии, което ще потвърди по-горе изложената ми теза :-)))

Всички сме креативни когато целта не са парите и собствената изгода!
Всички сме творци които живеем в измисленият от нас свят! Огледайте се и вижте колко от заобикалящият ви свят е сътворен (измислен) от човека.

Всички сме творци, малки божества, които не знам защо в момента се опитваме да се самоонищожим...
4
46
Роксара
Роксара
23.11.2015 01:43
Овен превъзхожда и четирите по креативност...
За Везни и за Водолей съм съгласна, но Лъв и Риби са по-скоро статични, отколкото креативни зодии...
12
11
ЧикиРики
ЧикиРики
06.04.2016 23:39
Хм, и разбира се ти не си зодия Овен... просто наистина си истински впечатлена от креативността на овните, нали?
4
5