Четирите най-коварни зодии в хороскопа

Четирите най-коварни зодии в хороскопа

Скорпион

Има четири зодиакални знака, които са известни със своето коварство, въпреки че не всеки знае за тези техни качества. Това са амбициозният Овен, умереният във всичко Телец, непредвидимите и вечно променящи се Близнаци и Скорпионът, който винаги е готов да нанесе решаващия удар.

Овенът е готов на всичко, за да постигне това, което си е наумил. За него в такива случаи лоялността е само дума, а приятелствата са без значение. За да постигне набелязаната цел, Овенът е готов по най-коварен начин да жертва отношения, градени с години.

А след това дори се учудва, ако изоставените от него приятели не искат да контактуват с него отново. За Овена коварството е начин на живот и ако днес не е успял да се прояви в тази област, за него това е изгубен ден.

Телецът е търпелив и много трудно може да бъде ядосан. Той е умерен и не е конфликтен. Но когато честта му е засегната, това е моментът, в който коварният му характер се проявява с цялата си сила.

Мъж

Телецът избира точния момент и място, когато да отмъсти на човека, който му е навредил. Но в повечето случаи той просто се оттегля, когато най-малко се очаква това от него, и след това нищо не е в състояние да го накара да промени решението си. Когато иска да постигне дадена цел, Телецът може да извърши много коварства, но никога не предава приятелите си.

Близнаците са непредвидими - никога не се знае кога и как ще се прояви коварната им природа. Без да са злонамерени, Близнаците просто са коварни по рождение, това е част от тях и те не могат да направят нищо по въпроса.

Те не са отмъстителни, но ако някой обиди тях или приятелите им, няма сила, която да ги спре да използват най-коварните си методи, за да стане така, че провинилият се да си получи заслуженото.

Скорпионът притежава специфично коварство, което го кара да действа методично и да гради дълго и внимателно отмъщението си. Той никога не напада веднага, за него коварното отмъщение, което ще срине някой, който се е изпречил на пътя му, е въпрос на изпипана прецизност.

Скорпионът може с месеци да подготвя детайлите на отмъщението си, и когато моментът настъпи, той напада и буквално съсипва този, който се е осмелил да мери сили с него.

Рейтинг

5 3
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
11.04.2019 08:48
УНИКАЛНИ ПРОСТОТИИ И ДОСТА КОВАРНА СТАТИЯ. Нещата са доста по-комплексни от 3 реда манипулативни думи, без конкретика. А най-вече всичко зависи от кармата и индивидуалното ниво на осъзнаване, откъдето се определят действията, независимо от ситуацията!!!
А сега нека автора се замиси каква карма си създава!!!
Осъзнай преди да действаш!!!
2
0
Анонимен
Анонимен
18.08.2019 09:17
Какво е кармата, и какво са зодиите? Какво е мястото на кармата тук?
0
1
Fallen Angel
Fallen Angel
07.04.2016 16:42
Телец... Нямате идея колко е вярна информацията... Знам го, защото съм тази зодия :)
5
4
8
8
20.02.2016 16:45
Palni gluposti sa tova.. Poradi prostatá pricina ce napisanoto prosto nesavpada!
6
4
Fallen Angel
Fallen Angel
07.04.2016 16:43
При теб, но всяко нещо има свойте изключения.
1
2
Mladenov
Mladenov
19.02.2016 23:32
За овните е вярно това като цяло, но не е вярно, че прецакваме истинските приятели! Това си е до човек, не до зодия...
7
2
Котенце
Котенце
15.11.2015 17:56
Но само ако някой ни направи нещо иначе сме кротки
0
5
Котенце
Котенце
15.11.2015 17:54
Така сме ние скорпионите
7
1
Александър
Александър
10.11.2015 13:26
Така е - а ние водолеите сме толкова миловидни, добри, доверчиви и симпатични, че няма накъде повече!
:)
3
51