Новолуние в Близнаци – кои желания ще се сбъднат

Новолуние

В 22:44 часа днес фазата на Новолуние настъпва в зодия Близнаци. Днешният ден е най-подходящ за сбъдване на желания, но само от сферите, които Близнаците покровителстват.

Зодия Близнаци отговаря за пътуванията, обучението, интернет, писането, сръчността, търговията, интелекта, логика, движение, изразяването с думи, общителността, отношенията с братята и сестрите.

Препоръчва се желанията да се записват на лист хартия в рамките на 24 часа след началото на Новолунието, като за най-силни се определят първите 8 часа. Запишете до 10 желания и ги визуализирайте, все едно вече са се сбъднали, за да им придадете допълнително положителна енергия.

Нужно е също, когато си пожелавате нещо, събитието да засяга единствено вас, защото желания, с които се опитвате да повлияете на чужда съдба, не се сбъдват. Трябва да споменете и периода, в който очаквате съответните желания да се сбъднат.

Подходящи желания са Искам напълно да развия уменията си за писане и говорене до края на седмицата. Искам успешно да приключа обучението си до края на тази година. Искам да привлека подходящите купувачи за моята стока до края на месеца.

Зодия Близнаци

Когато желанията ни се сбъднат, задължително трябва да благодарим и да скъсаме листа, на който са записани.

Новолунието в Близнаци ще ни помогне да открием правилните методи за комуникация с останалите хора. Днешният ден ни дава шанса да подобрим контакта с близките си.

Любопитството ни и желанието да изследваме всичко около себе си ще се засилят. Късмет ще имат хората, които не се притесняват да експериментират и да се разнообразяват.

Жаждата за нови знания също ще е по-силна с това Новолуние. Сега е най-подходящото време да разширим мирогледа си, започвайки нова книга или общувайки повече.

Новолуние в Близнаци

Така че останете насаме със себе си, своите мисли и мечти, обмислете ги добре и запишете желанието си, като го визуализирате - нужно е да насочите цялото си желание и сила на мисълта към пожеланото, за да може Вселената да откликне на вашата молба.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
13.06.2018 22:38
saita e napraven samo za statii na koito mqstoto im ne trqbva da e tuk sata e stanal maloumen
3
0
Гъз
Гъз
30.06.2015 16:10
Кога е било това днес? Ебаси малоумния сайт, само за промивка на мозъци
3
3