Пълнолуние в Стрелец – какво да очакваме през деня

Пълнолуние в Стрелец – какво да очакваме през деня

Пълнолуние

Днес фазата на Пълнолуние настъпва в зодия Стрелец в 17.21 часа. Луната днес ще ни направи по-чувствителни към мечтите ни и ще ни насърчава да се събираме с хора, които ни подкрепят.

В деня на Пълнолуние е характерно хората да бъдат по-емоционални от обикновено. Тъй като фазата на Луната днес се намира в огнения Стрелец, ще се борим по-силно за своята свобода, премахвайки всякакви ограничения.

Енергията на лунната фаза ще извади наяве всички остарели разбирания и модели, които трябва да надскочим и забравим. Спорните ситуация, възникнали днес, ще покажат ненужния товар, с който трябва да се разделим.

Независимите хора ще се радват на успешен ден, като ще имат и възможността да обогатят гледната си точка чрез среща с нова религия или култура.

Пълнолунието съветва да се настроим приключенски и да се забавляваме повече, въпреки че денят е работен. Жизнеността и положителната настройка ще бъдат продуктивни днес.

Когато Луната е в Стрелец, може да реализирате дълго мечтано пътуване в чужбина или да се запишете в университет. Препоръчително е да бъдете по-спонтанни, уверени и щедри.

Стрелец

Денят е идеален за обучение, приключения и пътешествия. Стрелецът освобождава хората от техните задръжки и провокира авантюристичната им страна. Огнената зодия ще разтърси всекидневната рутина и ще ни провокира да избягаме от отговорностите – било то служебни или семейни.

От една страна, Пълнолунието ни провокира да прескочим всички бариери – духовни и материални, а от друга - точно фазата на пълна Луна засилва интуицията ни, така че да се окажем на правилното място в правилното време, за да реализираме желанията си.

Пълнолунието през юни дава и името на медения месец, тъй като в миналото повечето сватби се организирали в края на пролетта и началото на лятото.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати