Пълнолуние в Скорпион – какви са посланията в този ден

Пълнолуние

На 7 май в 13:46 часа започна фазата на Пълнолуние, която ще огрее в Скорпион – знакът на загадките и дълбоките, прикрити емоции. Пълнолунието днес ще извади на повърхността онези въпроси, които ни притесняват от последното Новолуние.

Луната в Скорпион кара хората да изживяват своите чувства по-интензивно и провокира към връщане в миналото, към онези болезнени моменти, които все още занимават съзнанието ни, с цел да преодолеем това, което ни тормози, и да започнем на чисто.

Пълнолунието във водния знак може да ни привърже към минали събития или хора до степен на маниакалност.

Фазата на Луната днес ще сее напрежение и противоречия. По-трудно ще се сработваме с другите и е препоръчително да не изискваме прекалено много от себе си.

Денят е подходящ за овладяване и опознаване на собствената сила. Енергията днес предразполага да пречистите съзнанието си и да положите основите на ново начало.

Използвайте творческия си потенциал и ще успеете да промените дадена сфера на своя живот. Ако се нуждаете от повече проницателност, днес е денят, в който да откриете неподозирани истини.

Пълнолунието в Скорпион на 7 май ще ни помогне да разберем кои връзки, хора, болки и страхове са ненужни и пречат на нашето израстване. Възможно е да почувстваме спонтанно желание за раздяла с всичко старо.

Скорпион

Проявите на ревност и липсата на желание за компромиси ще се характерни за този ден. Повечето хора ще се настроени критично и ще бъдат прекалено взискателни.

Интуицията ни ще бъде засилена и ще можем по-лесно да усещаме хората в обкръжението си и техните слаби места. Когато Луната е в Скорпион, концентрацията е добра.

Денят е положителен още за психолози и психотерапевти, за криминалисти, за изследователи и ясновидци. Сънищата ни също могат да са ярки и наситени с послания относно бъдещето.

При Пълнолуние можем по-ясно да видим проблемите, които искаме да решим, но намирането на изход няма да е никак лесно.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати