Четирите най-горделиви зодии в хороскопа
The 4 Most Prideful Zodiac Signs
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Четирите най-горделиви зодии в хороскопа

Четирите най-горделиви зодии в хороскопа

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k914
Зодия Лъв

Някои от зодиакалните знаци са истински крале и кралици на гордостта. Те са много докачливи, лесно се обиждат и ревниво бранят своята чест и достойнство от критики и обиди.

Лъв

Най-горделив сред зодиите е Лъвът. Освен че са горделиви, представителите на тази зодия имат и много високо самочувствие и не допускат по никакъв начин други хора – близки или не, да ги критикуват.

Дори напротив, те желаят всяка свършена от тях дейност да бъде хвалена до небето. Мъжете Лъвове се засягат, когато някои не оцени работата им или жест, който са направили. Тяхното чувство за чест ще бъде засегнато и ако не покажете по-специално отношение към тях.

Жените Лъв са доста докачливи относно външния си вид. Те смятат достойнството си за наранено, ако им направите забележка за облеклото и прическата или ако кажете, че друга жена е по-красива от тях.

Овен

Овенът също е много горделива зодия. Те също обичат да бъдат ласкани, а когато някои ги критикува, те директно го нападат и не се притесняват да запалят огромен скандал, дори да е за нещо несъществено.

Зодия Скорпион

Овните са готови на всяка цена да пазят достойнството си и не са готови да отстъпят пред гордостта си. Представителите на тази зодия са много злопаметни и при всеки случай ще ви натякват за ситуацията, в която сте ги наранили.

Овенът обича да е ментор на останалите или лидер на определена група и когато някои се опитва да засенчи или да се присмее на тази им роли, те се чувстват силно засегнати.

Скорпион

Макар и да не е видно често, Скорпионът също е много горделив. За разлика от огнените знаци обаче представителите на тази зодия понасят леката критика, стига да не е под формата на сарказъм или подигравка.

При Скорпионите има граница, в която допускат шегите и критиките на другите. Но когато усетят провокация относно достойнството им, толерантността им на мига изчезва и са склонни на саморазправа и отмъщение.

Рак

При представителите на зодията Рак има една тема, с която не допускат шеги или критики, и това е семейството им. Тяхната гордост веднага се събужда, когато някои засегне семейните им отношения.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
57
47
34
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Алфа Водолей
Алфа Водолей
11.02.2016 05:19
Забравили сте да напишете, че на първо място е зодия Водолей.
Всичко хубаво.
9
4
Gulchin
Gulchin
10.05.2015 02:44
Смятам, че за лъва малко сте преувеличили. :)
3
3
...
...
12.06.2015 21:34
В някои случаи е малко преувеличено, в други случаи - много преувеличено, но в някои случаи си е точно така... Така че не е съвсем сигурно ;)
5
2