Новолуние в Овен – кои желания се сбъдват днес
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Новолуние в Овен – кои желания се сбъдват днес

Новолуние в Овен – кои желания се сбъдват днес

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60824
Новолуние в Овен

На 24 март в 06:16 настъпи фазата на Новолуние в зодия Овен. Това ще помогне на всяко едно желание, което първата зодия в хороскопа покровителства, да се сбъдне.

Овенът подкрепя новите начинания, независимо в коя сфера са те, смелостта, честността, енергията, жизнеността, действията, състезанията, инстинкта, риска, лидерство и импулсивността.

Най-силни са първите 8 часа от Новолунието, заради което е препоръчително да формулирате желанията си в този период. Най-добре е да ги запишете на лист хартия, за да осъзнаете напълно какво точно искате от съдбата.

Желанията ви трябва да бъдат така записани, че да не засягат пътя на друг. Такива желания не се сбъдват. Също така трябва да запишете времето, в което искате желанието ви да се сбъдне – седмица, месец, година.

Подходящо оформени желания са Искам изобилие от енергия през цялата година или Искам с лекота да поемам повече рискове в любовта през този месец.

Овен

Новолунието символизира зараждането и новото начало, а през този месец то ще настъпи именно в зодията, която обича старта във всяко едно начинание.

Понеже фазата на Луната попада в Овен, през деня е много възможно да бъдем по-импулсивни или внезапно да ни хрумне идея за нов бизнес проект или път се хвърлим с главата напред в нова любов.

Лесно ще се мотивираме, за да вървим напред, също така ще излъчваме повече самочувствие и увереност в себе си. Новолунието ще събуди и ентусиазма, който ще ни помага във всяка една сфера.

Силната воля е типична черта за Овена и днес това ще ни кара да бъдем по-активни от обикновено. Фазата на Луната изисква да бъдем по-дръзки и да не се колебаем, а направо да действаме.

Тъй като Овенът е огнен знак, за него са присъщи избухливостта, грубите коментари, агресивността и страстта към спорове. Не е изключено това да ни се отрази и през деня, дори най-уравновесените хора, да станат по-нервни и заядливи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати