Благоприятни цветове според хороскопа
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Благоприятни цветове според хороскопа

Благоприятни цветове според хороскопа

Нина НордНина Норд
Джедай
788529
Цветови комбинации

​Представителите на всяка зодия ще постигнат много повече успехи в отношенията с хората, ако се обличат в дрехи с цветове, които са благоприятни за тях.

Така например за Овена са благоприятни ярките цветове - червеното, оранжевото, както и всички техни нюанси. Тези цветове дават допълнителна сигурност на Овена в критични ситуации и активират скритите му ресурси на енергия. Но ако Овенът трябва да се чувства спокоен и отпуснат, са подходящи нюансите на синия цвят.

Благоприятни цветове за Телеца са оранжевият, жълтият, светлозеленият, светлосиният. Тези цветове позволяват на Телеца да е в хармония с околния свят, а най вече със себе си и своите близки. Нюансите на жълтото и оранжевото дават на Телеца чувство за сигурност.

Благоприятни цветове за Близнаците са всички цветове на дъгата с изключение на зеления цвят. Останалите цветове на дъгата са подходящи за активната дейност, която е характерна за зодия Близнаци. Освен това сред най-благоприятните цветове за зодия Близнаци е сивият.

Родените под знака на Рака ще успеят да се справят с всяка ситуация, ако избират облеклото си в белия, черния и светлосиния цвят, както и в сребристите нюанси. Всичко, което напомня за водната стихия, кара Рака да се чувства естествено и непринудено, което му помага в отношенията с околните.

Лъвът обича да е в центъра на вниманието - затова цветовете му служат като верни помощници в осъществяването на тази цел. Подходящи за представители на този царствен знак са златните нюанси, а също така червеното, пурпурното, оранжевото и жълтото.

За представителите на зодия Дева благоприятни са всички цветове на природата: жълт, светлосин, зелен, бял, оранжев, лилав. Тези цветове помагат на представителите на този знак да постигат по-лесно целите си и внасят в живота им повече хармония и спокойствие.

За Везните са благоприятни пастелните цветове, а също така всички нюанси на синьото и на зеленото. Точно тези цветове дават на Везните увереност в собствените си сили и ги зареждат с положителна енергия и голяма доза оптимизъм, от която те имат нужда.

За Скорпиона най-благоприятни са наситените нюанси на червения, синия, лилавия цвят. За този воден знак благоприятен цвят е черният. Тези цветове помагат на емоционалните и като цяло уверени силите си Скорпиони да разкрият изцяло потенциала и талантите си.

Цветове

Стрелецът се чувства добре, когато облеклото му е в синьо, червено, светлосиньо, лилаво и пурпурно. Точно тези цветове имат способността най-силно да вдъхновяват представителите на този огнен знак за осъществяване на най-грандиозните им планове.

За Козирога благоприятни са белият, светлозеленият, жълтият, синият, кафявият и черният цвят. Всички тъмни нюанси също помагат на Козирога да постигне хармония в отношенията си с хората и да се концентрира максимално върху постигането на поставените си цели.

Водолеите са любители на оригиналността. За тях са подходящи съчетания на лилаво и зелено, сиво с ярко оранжево и червено. Тези цветови комбинации помагат на Водолея да развива фантазията си и го зарежда с увереност в собствените му сили.

Най-мистичният знак от зодиака - Рибите, се чувства добре, когато избира за облеклото си следните цветове: синьо, лилаво, пурпурно, черно. Тези цветове помагат на Рибите да развият още повече интуицията си и също така помагат за постигане на така желаната от представителите на този знак хармония и чувството, че са защитени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати