Новолуние в Козирог – какво да си пожелаем

Новолуние

Периодът на Новолуние е най-мощният момент, който можем да използваме, за да си пожелаем нещо, покровителствано от зодия Козирог. Той настъпи на 26 декември 2019 г., 07:13 ч.

Новолунието на 26 декември е съпроводено и с най-голямото слънчево затъмнение от 250 г. насам, което за жалост няма да можем да наблюдаваме у нас. То ще носи силата на земната енергия. Възможно е през деня наяве да излязат дълбоките ни страхове, огорчението и някои сенки от миналото, за които сме забравили.

В сряда можем да си зададем въпроси относно нашата отговорност и развитието ни. Денят е подходящ за равносметка, в която да огледаме плодовете на труда си през годината.

Козирогът от зодиакалните знаци се свърза с архетипите, традициите, роднините, моделите на фамилията. Той изисква да поемаме отговорност към поколението и близките си.

Новолуние в Козирог

През фазата на Новолуние е подходящо да променим някои стари модели, които сме наследили от родителите си. Енергията на този ден ще ни помогне да виждаме събитията около себе си в дълбочина. Ще се чувстваме по-уверени, сигурни и дисциплинирани, за да завършим делата си.

Новолунието в Козирог ще ви помогне да постигнете цели свързани с бизнеса, договарянето, управлението на организации и структури. Успех през деня ще имат хората, работещи в сферата на икономиката, политиката и философията.

Първите 10 часа от Новолунието са изключително силни и можем да ги използваме, за да си пожелаем нещо, покровителствано от Козирога – самодисциплина, спазване на обещания, традиции, кариера, амбиции, формулиране на цели, признание, респект, началници.

Желанията трябва да бъдат записани на лист и да са така формулирани, че да не засягат друг човек, защото няма да се сбъднат. Подходящо желание е Искам с лекота да следвам традициите, водещи ме по пътя към успеха.

Трябва да запишете на лист това, което най-много искате, до 48 часа, след като е настъпила фазата на Новолуние.

Желанието ви няма да се сбъдне и ако е написано с недоверие и съмнения в неговото осъществяване. Опитайте се да визуализирате желанията си все едно гледате филм, а вие сте главният герой в него.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 5
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мартин
Мартин
22.12.2014 00:28
По принцип не вярвам в такива неща, но защо не. :)
8
6