Годишен хороскоп за 2015 г. – Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Годишен хороскоп

Стрелец – Нестабилна година в любовен план

През 2015-та година трябва да вярвате повече в себе си и да не се оставяте на проблемите. Следвайте смело идеите си, независимо какво се изправи пред вас. Годината ще бъде добра във финансов аспект, ако поставите необходимите основи предварително.

В любовно отношение ви очаква една нестабилна година. Краткотрайни авантюри ще заплашват сериозната ви връзка. Ако нямате сериозна половинка обаче, годината ще бъде доста вълнуваща и изпълнена с приключения за вас.

Козирог

Козирог – Силна година в професионален план и слаба в любовен

Във финансов и професионален план ви очаква една силна година. В работата все повече ще се издигате, като ще печелите заслужен авторитет сред колегите си. Ако все още не сте си намерили работа, през 2015-та година късметът ще бъде с вас в тази област.

Във финансово отношение също ще се радвате на възходи за разлика от любовта, където предстоят много проблеми, предизвикани от скандали с партньора, най-вече през първите 3 месеца от годината. Напрегнати ще бъдат и отношенията с вашето семейство.

Водолей – Ще бъдете изправени пред много избори

Водолей

Следващата година ще сте изправени пред множество избори, като само вие трябва да решавате кой от тях е най-перспективен. За да се превърнат желанията ви в реалност, трябва по-често да се вслушвате в интуицията си.

През 2015-та желанието ви за пътувания ще бъде напълно удовлетворено. Хармонични отношения ви очакват и със семейството. Представителите на зодията, които нямат половинка до себе си, е много вероятно да срещнат подходящия човек през пролетта. Хората, които имат дълга връзка, трябва да избягват разногласията с партньора.

Риби

Риби – Трябва да бъдете по-борбени

Следващата година трябва да вземете живота си в ръце и да започнете да се борите за работата, заплатата и любовта, които искате. 2015-та ще ви накара да осъзнаете, че нищо няма да падне от небето, ако не се потрудите упорито.

В любовно отношение също не се очертава да бъде една от най-силните ви години. Не трябва да пренебрегвате човека до себе си, защото има голяма вероятност от раздяла през следващата година. Представителите на зодията, които са сами, ще срещнат подходяща половинка в края на 2015-та.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 5
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Asparux
Asparux
08.01.2015 16:57
Dано е вярно
4
0
Adelina
Adelina
09.01.2015 00:21
и аз това викам :)
2
0