Годишен хороскоп за 2015 г. – Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Годишен хороскоп

Лъв – Мечтано пътуване и проблеми с пари през 2015-та

Основните ви проблеми през следващата година ще са свързани с пари. Нови заеми и стари дългове ще ви тревожат през 2015-та, но ще успеете да се справите, само ако проявите силна воля и характер и не се огъвате пред проблемите си.

Първата половина на годината за вас ще се окаже много по-успешна от втората. Възможно е да пътувате до дестинация, която от години мечтаете да посетите. Ако вече сте влюбени в някого, през следващата година отношенията ви ще се задълбочат. Ако сте сами, има възможност да започнете връзка, която накрая да ви отведе до олтара.

Дева

Дева – Силна година в професионален план

Очаква ви издигане в кариерата през 2015-та. Ще доминирате в работата си и в голяма част от ситуациите в службата вие ще сте на преден план. Ако през тази година не сте успели да откриете подходящата за вас работа, то това непременно ще се случи през следващата година.

В любовен план ви очакват напълно хармонични отношения с партньора. Ако все още нямате половинка до себе си, то пътуване през 2015-та година ще ви донесе и нов романс.

Везни – Стабилна година без големи промени

Везни

Предстои ви една стабилна във всяко едно отношение година. Проблемите ще започнат да се решават един по един, като ще се радвате на повече дни без стрес и напрежение.

През годината от вас ще се изисква да бъдете по-търпеливи и не толкова арогантни, тъй като това ще ви пречи да създавате контакти, важни за вашата работа.

Любовният ви живот няма да претърпи големи промени през следващата година. Хората, които имат половинка до себе си, ще продължат връзката си по същия начин, а хората, които са сами, ги очакват краткотрайни авантюри.

Скорпион – Предстои ви година на израстване

Скорпион

Тази година ще трупате сериозни парични приходи, особено през първата половина на 2015-та. На работното място също няма да срещате големи проблеми, като ще печелите уважението на колегите си. Ако през тази година между вас и близките ви са възниквали недоразумения, през следващата година те ще се изгладят.

Представителите за зодията, които имат сериозен партньор до себе си, тази година могат да сключат брак. Хората, които не са успели да си намерят половинка през 2014-та, ще имат този шанс през 2015-та, като случайна авантюра за тях ще прерасне в сериозна и стабилна връзка.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 6
3 6
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати