Новолуние в Стрелец – кои желания се сбъдват днес
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Новолуние в Стрелец – кои желания се сбъдват днес

Новолуние в Стрелец – кои желания се сбъдват днес

Стрелец

В 8 часа и 32 минути днес фазата на Новолуние ще настъпи в Стрелец, което ще помогне за сбъдване на желания в сферите, които огнената зодия покровителства.

Най-силни са първите 8 часа от настъпването на Новолунието. Затова в този период трябва да вземете лист и химикал и да напишете мечтите си на хартия.

Фазата на Луната в Стрелец ще сбъдва желания, свързани с пътувания в чужбина, късмет, висше образование, религия, правни въпроси, авантюризъм и търсене на истината.

Чрез зодиакалния знак, в който попада Новата Луна всеки месец, ни се посочва, кои от мечтите ни получават тласък, за да се превърнат в реалност. Необходимо е само да ги формулираме в едно изречение, за да сме на ясно какво точно искаме.

Пълна Луна

Желанията ни трябва да са свързани с промени, които ще засегнат единствено нашия живот – не бива да се опитваме да влияем на другите чрез желание, защото това няма как да се сбъдне.

Подходяща формулировка на желание е Искам да предприема пътуване до Париж на цена, която мога да си позволя или Искам да привлека повече авантюризъм в живота си.

Не бъдете пестеливи и скромни, защото това не са качества на Стрелеца. Пожелайте си повече, отколкото бихте искали.

Бъдете смели и вярвайте, че дори най-смелите ви и оптимистични представи са твърде ограничени и бедни в сравнение с богатството и изобилието от възможности, с които разполага Вселената.

Зодия Стрелецф

Новолунието днес ще ни подтикне към по-голяма нужда от свобода и независимост. Днес повечето хора ще бъдат по-оптимистични, уверени и щедри.

Стрелец е огнен знак и характерното за него са желанието за опознаване на света, за пътешествия, за спонтанност. Той се впуска след всяка своя идея със страст и без секунда колебание.

Енергията на Стрелец ще донесе и повече предизвикателства в живота ни, като ни кара да действаме по-необмислено. Тъй като е Новолуние, особено важно е днес да следваме интуицията си.

Денят е подходящ за пътуване, изследване на чуждите култури и запознаване с различни философски и религиозни традиции по света.

Рейтинг

5 5
4 4
3 3
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
вики
вики
23.11.2014 14:43
а като го напиша какво да направя с листа
10
22
Десислава
Десислава
23.11.2014 11:58
Аз съм зодия лъв,някъде четох ,че стъпването на луната в стрелец ще бъде нов период на любовта за мен.Дано да е така :-) пожелавам всички желания днес под влиянието на стрелеца да се сбъднат
6
15