sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Как да излезем от Сатурновата дупка

Как да излезем от Сатурновата дупка

Как да излезем от Сатурновата дупка

Попадането в Сатурнова дупка означава преминаването на планетата през даден зодиакален знак. Тя се отразява на родените със слънце в този зодиакален знак и знаците от съответния кръст. Те биват три – подвижен, неподвижен и кардинален.

Сатурн влияе негативно към тази точка на рожденото слънце. Преминаването през нея трае две години и половина. Така например през април 1996 година до февруари 1999 година, Сатурн премина през знака Овен. През този период всички, родени под знаците на кардиналния кръст - Овен, Рак, Везни и Козирог, трябваше да се справят с множество трудности.

От Сатурнова дупка се излиза, когато планетата излезе от дадения знак. Усилията, които можем да положим, ако сме попаднали в този кризистен период, могат само да подобрят отношението ни към ситуацията, но не и да я предотвратят. Тази мъглява зона ни позволява да преосмислим житейския си път. През този период можем да вземем кардинални решения, които в бъдещето да ни донесат множество облаги.

Въпреки че периодът трае две години и половина, когато сме в Сатурнова дупка не разполагаме с време, в което да пилеем физическата, умствената и емоционалната си енергия. Правилното отношение е въздържание и разумна пестеливост.

Решенията трябва да са добре обмислени и съобразени със ситуацията. Това е единственият начин да привлечете симпатиите на Сатурн и да излезете от дупката невредими. За жалост, малцина са тези, които изпълняват стриктно тези съвети.

Как да излезем от Сатурновата дупка

За повечето хора престоят в Сатурнова дупка е период на неудовлетворение както от себе си, така и от околните и от заобикалящата ги среда. Сатурн често ги поставя в неприятни ситуации, изпитвайки волята и характера, карайки ги да си направят равносметка за живота си. Планетата кара всеки да погледне вътре в себе си и да отдели важните от маловажните неща в живота.

По този начин в съзнанието се оформя желание за промяна. В началото то е съвсем неосъзнато и неопределено, като през периода се оформя и визуализира. Положителното на периода е това, че ще ви бъдат предоставени множество и най-различни способи за решаване на натрупалите се проблеми. Пътищата са много, стига да решите да поемете поне по един от тях.

Сатурновата дупка, както всяко друго изпитание, в което ни поставя животът, е период, който учи. Вече преминали през него ще осъзнаете колко полезни са били всички уроци, които сте получили.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати