Пълнолуние във Везни - кое е най-важното за деня

Луна

От 12:00 часа днес, 19 април, настъпва Пълнолуние в знака на Везните, което ще донесе много хармония, баланс и миролюбиви взаимоотношения. Преговорите също ще са много успешни през този ден.

Когато фазата на Пълнолуние попадне във Везни, обичайно ще е да се засили чувството ви за справедливост и законност. Денят ще благоприятства успешно решаване на съдебните дела.

През днешния ден красотата ще бъде издигната на пиедестал във всяко едно отношение. Голяма част от хора ще отделят повече време на външния си вид, облеклото и поведението.

Денят ще е подходящ за всякакви дейности, свързани с изкуството. Можете да се занимавате с декорация на дома си, покупка на аксесоари или козметични принадлежности.

Денят ще бъде уравновесен, така че да носи радост и оптимизъм. През деня ще е обичайно да се заобикаляте с клюки и безпочвени приказки. Характерно ще е да сте доста непостоянни и колебливи.

Зодия Везни

Въздушният знак на Везните се свързва и с взаимоотношенията от всякакъв тип – приятелски, романтични, служебни и други. Този астрологичен знак дава възможност да подобрим способността си да си сътрудничим с околните и да бъдем по-добри дипломати.

Влиянието на пълнолунието ще се усети от всички зодиакални знаци, заради което астролозите съветват да се съобразим с неговите изисквания.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати