Фън-шуй хороскоп 2014 за Глиган

Китайски хороскоп

Според източния календар Глиган е роденият през 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 или 2007 година. Глиганът е проницателен, справедлив, мъдър и добре информират, добър анализатор, но има склонност към наивност и отчаяние.

Приятели са му Коза и Заек, може винаги да разчита на Тигър, а конфликтно животно за него е Змията. В сряда е щастливият му ден, в събота няма късмет.

Според фън-шуй хороскопа за 2014 година Глиганът ще се радва на късмет и успех. Но това може да бъде постигнато, само ако се концентрирате изцяло върху постигането на целите си и не пилеете напразно енергията си.

Ще успеете да постигнете това, което искате, ако следвате дългосрочния план, който сте съставили преди около две години. Тогава сте получили увереност, че може да направите нещо и сами.

Глиган

През 2014 година ще ви се наложи да ползвате заобиколни пътечки, за да постигнете успех в начинанията си. Когато се стигне до поемане на риск, трябва да сте много внимателни.

Не се разделяйте с хора, които са ви помогнали през изминалата година, въпреки че през тази година ще влезете в конфликтни ситуации с тях, свързани с бизнеса.

Внимавайте много със здравето си, защото сте изложени на риск от заболявания, така че се пазете много. Ще спомогнете за опазването на здравето си, ако закачите бамбукови или дървени вятърни камбанки в северо-западната част на жилището си.

Романтика

През 2014 година разчитайте не само на разума си, но и на емоциите си. Може да се случи така, че да вземете вярно решение, ръководени предимно от сърцето, а не от разума си.

През 2014 година Глиганът е изложен на риск да стане жертва на измама. Внимателно четете всеки документ, преди да сложите подписа си отдолу.

През 2014 година Глиганът е настроен романтично, но не искате да имате сериозни отношения. Въпреки това нямате нищо против кратки любовни връзки, от които могат да излязат чудесни приятелства, стига да не се разделите драматично.

Талисмани с формата на заек, коза и глиган ще ви донесат повече късмет в отношенията с партньора, а със сигурност ще имате нужда от това, тъй като ви предстоят много драматични ситуации с хора, които ще искат да са ваши половинки.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати