Фън-шуй хороскоп 2014 за Маймуна

Фън-шуй хороскоп 2014 за Маймуна

Хороскоп за Маймуна

Според китайския хороскоп Маймуна е роденият през 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 и 2004 година. Маймуната е енергична, загадъчна, остроумна, меркантилна, има оригинално мислене и иновативни идеи, обича да е в центъра на вниманието и е много амбициозна.

Драконът и Плъхът винаги подкрепят Маймуната. Тайният ѝ приятел е Змията, а Тигърът е конфликтно животно. В петък на Маймуната ѝ върви, във вторник не си струва да започна нищо.

Хората, родени в година на Маймуната, са много активни и бързо се адаптират към всяка ситуация. Според фън-шуй хороскопа за 2014 година Маймуната ще страда от липса на жизнена и духовна сила.

Годината ще е трудна и ще е пълна със сложни ситуации, от които ще ви е трудно да излезете. Често ще изпитвате апатия, която може да ви доведе до пълно безсилие. Но на помощ ще ви се притекат верни приятели, които ще ви помогнат да излезете от неприятностите, в които сте се забъркали.

Работа

В бизнеса си ще се срещнете с много проблеми и късметът няма да е с вас през цялото време, но въпреки това ще успеете да се справите с трудните ситуации.

Ще сте погълнати от това да се опитате да намерите нови творчески идеи, за да постигнете това, което ви се струва невъзможно на дадения етап. Ще успеете, колкото и да не ви се вярва в началото на осъществяване на проектите ви.

Избягвайте стресовите ситуации, защото те могат да се отразят на отслабения ви организъм и да влошат здравословното ви състояние.

През тази година ще усещате много лесно умора и ще се съмнявате в собствените си възможности. Опитайте се да сте заобиколени от хора, които държат на вас и ще ви подкрепят във всеки един момент.

Романтика

Късмет в работата ще ви донесе дървена статуетка на кон. Бижу с формата на бял кон също ще ви е много полезно, то ще ви донесе сигурност в способностите ви.

Ако успеете да повярвате в собствените си сили, годината ще бъде трудна, но плодотворна и ще се радвате на трудно постигнатите си успехи, които ще означават много за вас. Главното е да не се отчайвате и да не спирате по средата на пътя.

През тази година сте настроени романтично и сте склонни да се поддавате на всяка любовна авантюра, в която търсите истинските чувства. Не бързайте да давате обещания, които не можете да изпълните.

Годината не е подходяща да започнете сериозна връзка, така че ако имате съмнения в новия си партньор, доверете се на вътрешния си глас.

Талисмани с формата на плъх и дракон ще ви донесат късмет в любовта, а талисман с форма на маймуна ще ви помогне да бъдете по-уверени в силите си.

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
:)
:)
10.02.2014 17:43
мммм да така е :)
1
1