Фън-шуй хороскоп 2014 за Коза

Фън-шуй хороскоп 2014 за Коза

Коза

По китайския хороскоп Коза е роденият през 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991 или 2003 година. Козата е затворена в себе си, съчувстваща, искрена, но с липса на бурни емоции, практична, здравомислеща и амбициозна.

Козата се разбира добре със Заек и Глиган, а тайният ѝ приятел е Конят. Конфликтно животно за Козата е Бикът. Късметлийският ѝ ден е петък, а в четвъртък не ѝ върви.

Според фън-шуй хороскопа за 2014 година Козата ще се радва на всевъзможни успехи, ще ѝ върви във всяка една област, с каквото и да се захване.

През 2014 година ще се отворят нови възможности, които не сте ѝ подозирали, че съществуват. Възползвайте се от късмета си през тази година и ще осъществите и най-смелите си проекти.

Фън шуй хороскоп

През цялата година ще се радвате на помощта и подкрепата не само на близки приятели, но и на хора, с които ще се запознаете през тази година.

Вашата решимост и желание да опитате късмета си в рисковани начинания ще ви помогнат много през 2014 година. Високите нива на жизнена енергия през тази година ще ви помогнат да се справите с всяка рискована ситуация.

В годината на Коня вие можете да смените кариерата и бизнеса си. Сега е моментът да започнете собствен бизнес, ако вече не сте го направили. Доверете се на инстинктите си и няма да сбъркате.

Бизнес

Ще станете много популярни в среди, в които не сте се появявали досега. Успехът в работата ви ще ви накара да вдигнете летвата на изискванията си в областта на бизнеса още по-високо. През тази година имате много интересни идеи, които с лекота ще осъществите.

Ще имате проблеми с конкурентите си в бизнеса, но те бързо ще отшумят и вие ще излезете победител от тази битка. През тази година се очертават леки здравословни проблеми без усложнения.

През тази година имате късмет във всичко, включително и в любовта. В дома ви ще цари истинско щастие, а романтиката ще е на първо място в отношенията ви с любимия човек. Талисман с формата на бик или коза ще ви донесе още повече късмет на любовния фронт през тази година.

Рейтинг

5 2
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Елена
Елена
13.02.2014 20:18
бееее!
1
0
Банко Пиронков
Банко Пиронков
13.02.2014 17:03
Този, който е измислил името "Фън Шуй хороскоп", да прочете за разликата между Фън Шуй и китайска астрология.
3
2