Фън-шуй хороскоп 2014 за Кон

Фън-шуй хороскоп 2014 за Кон

Фън-шуй хороскоп

Според източния календар Кон е роденият през 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 или 2014 година. Конят е привлекателен, дружелюбен, общителен, оптимист и търсач на удоволствия. Трудолюбив, практичен, с бързо променящо се настроение.

Приятели на Коня са Кучето и Тигърът, а тайният му приятел е Овца. Плъхът често влиза в конфликти с Коня. Благополучен ден за Коня е вторник, а денят без късмет е сряда.

През 2014 - годината на Коня, вие ще имате и хубави, и лоши събития, които се отразят на живота ви. Във вашата година късметът е изцяло на ваша страна. Достатъчно е да проявите само малко упоритост и ще можете да постигнете всичко.

Самите вие имате чувството, че тази година можете да повдигнете планини, толкова силни и изпълнени с енергия се чувствате. Късметът е с вас през цялата година, но това не значи, че трябва изцяло да се осланяте на него.

Година на коня

Кръг от нефрит, който стои в офиса ви или близо до работното ви място, ще засили късмета ви. Кон, който се занимава с политика, ще пожъне големи успехи.

Не се хвърляйте в много начинания, защото трябва да задържите това, което вече сте успели да постигнете. През тази година късметът е с вас, но трябва да напредвате с много малки крачки, за да не изпуснете това, което вече имате.

Късметът ви следва в работата, но в здравословно отношение може да имате проблеми. Нивото на стрес през тази година ще е доста силно, затова е добре да се подготвите да устоите на неприятностите, които ще ви разтърсват в работата.

Завист

Ще се намерят завистливи хора, които ще се опитат да ви попречат да довършите важни проекти, на които сте посветили много време.

Златна верижка на врата ви ще ви предпази от проблеми със здравето през тази година. През 2014 година не започвайте ремонт и никакви дейности, които са свързани с много шум.

В любовта ви върви както никога досега. Очакват ви много срещи и авантюри, които плавно ще преминават от една в друга, но няма да успеете да се привържете към никого трайно.

Въпреки това ще ви хареса да се отдадете на удоволствието от опознаване на нови хора, без да се налага да имате сериозни отношения с тях. Още повече, че сте имали проблемна връзка съвсем наскоро.

Късметът няма да ви изостави, ако в дома си имате фигурка с формата на тигър, кон или куче.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати