Фън-шуй хороскоп 2014 за Змия

Фън-шуй хороскоп 2014 за Змия

Красавица

Според източния хороскоп Змия е роденият през 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 и 2013 година. Змията е горда, мъдра, амбициозна, талантлива, смела, страстна, интелигентна, чаровна и много мнителна. Петел и Бик са съвместими със Змията, тайният ѝ приятел е Маймуната, а конфликтното животно е Глиганът. Късметлийският й ден е вторник, а в сряда няма голям късмет.

Според фън-шуй хороскопа за 2014 Змията ще се радва на година без негативни събития. Положителните моменти ще са толкова много, че от време на време ще ви се струва, че това не може да е реално.

През тази година ще имате толкова сили и енергия, че успешно ще завършите всички проекти, които сте започнали през изминалата година. Ще имате голям късмет през тази година, но всичко зависи от това как ще използвате възможностите, които ще ви бъдат предоставени.

Бизнес

Можете да увеличите късмета си, ако сложите в офиса си фигурка на бял слон. През 2014 година ще имате голям успех в кариерата, но трябва да имате повече увереност в това, което правите. Няма да е зле да действате по-смело в рискови ситуации.

През 2014 година ще попаднете под негативното влияние на хора, които искат да се възползват от вас, така че внимавайте с близкото си обкръжение.

Действайте разумно, а не емоционално, и ще постигнете много. Ще се скарате с близък приятел, но ако положите усилия, вашето приятелство няма изцяло да загине.

През 2014 година Змията трябва да контролира емоциите си и да не действа прибързано. Ако трябва да вземете важно решение, не го правете спонтанно. Ще си създадете нови врагове, които ще се опитат да ви навредят сериозно.

Змия

През тази година е възможно да се стигне до разправии в съдебната зала, свързани с данъци и с банки. В североизточния край на дома си поставете фигурка на дракон, изработена от мед, за да ви пази от болести и лоша енергия.

Внимавайте как се отнасяте с най-важните за вас хора както в семейството, така и в бизнеса. Избухливостта ви може да стане причина за много сериозен конфликт.

В любовта Змията ще срещне много трудности през тази година. Тъй като вниманието ви ще бъде погълнато изцяло от работата, ще имате много малко време и енергия, за да я посветите на любовни въпроси.

Въпреки това ще имате шанс да срещнете човек, с когото ще имате много сериозни отношения и може дори да се стигне до сватба. Но трябва да проявите търпение и да сте снизходителни към лошите черти на характера на новия си партньор.

Кехлибарено бижу ще ви помогне да запазите самообладание. Амулет с формата на Бик, Петел или Змия ще ви донесе късмет.

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Банко Пиронков
Банко Пиронков
17.02.2014 08:18
Това е Фън Шуй хороскоп. А как ще изглежда хороскопът според китайската астрология?
0
0