Фън-шуй хороскоп 2014 за Дракон

Фън-шуй хороскоп 2014 за Дракон

Дракон

Според китайският хороскоп Дракон е роденият през 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 и 2012 година. Драконът е интелигентен, пълен с енергия, идеалист, изобретателен и оригинален, в същото време загадъчен и вечен перфекционист.

Маймуната и Плъхът са приятели на Дракона, а Петелът винаги го подкрепя. Конфликти има с Куче. Благоприятният му ден е неделя, а в четвъртък няма късмет.

Според фън-шуй хороскопа за 2014 Драконът ще се радва на една наистина чудесна година. Имате невероятна жизнена и духовна сила и можете да постигнете много.

Изпълнение сте с решимост да постигнете всичко, което сте планирали. Сега е моментът, в който можете да осъществите и най-смелите си идеи. Смело можете да започвате осъществяването на нови проекти, тъй като през тази година ще ви върви много в това отношение.

Пари

Ще имате сериозни успехи, но ще ви се наложи да преодолеете големи препятствия по пътя към тях. През тази година за вас няма невъзможни неща и въпреки това е добре да сложите небесносиня фигурка на дракон в спалнята си, за да ви върви.

През тази година ще успеете в бизнеса, като следвате инстинкта си. В семейството ви се очакват сериозни промени. Добре е да не позволявате на избухливостта си да вземе връх над търпението ви.

Има вероятност да се сблъскате с проблеми с корпоративни партньори, с властите и с финансови институции. Търпение и щедрост са основните черти на характера ви, които трябва да проявите през тази година.

нефрит

Погрижете се за здравето си и за всеки случай носете близо до тялото си бижу от нефрит, то ще ви предпази. Годината на Дървения Кон не е подходяща за романтичните отношения на Дракона.

Затова не очаквайте нещо впечатляващо на любовния фронт. Отношенията ви с партньора ще бъдат подложени на изпитание, затова запазете спокойствие и ще можете да запазите човека до себе си.

Амулети с изображение на Плъх, Дракон и Маймуна ще ви донесат късмет в любовта през 2014 година, тъй като ще имате голяма нужда от него, за да се чувствате по-добре.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати