Фън-шуй хороскоп 2014 за Заек

Фън-шуй хороскоп 2014 за Заек

Заек

Заек е роденият през 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 и 2011 година. Заекът е талантлив, амбициозен, но и благоразумен, търпелив, внимателен, роден дипломат, изтънчен, възпитан, страстен, артистичен и емоционален.

Негов съюзник е Овцата и Глиганът, тайният му приятел, който винаги го спасява от конфликтни ситуации, е Кучето, а с Петел не може да се разбира изобщо. Късметлийският му ден е четвъртък, а в петък не му върви.

Според фън-шуй хороскопа за 2014 Заекът няма да проявява голяма слабост на духа през тази година, но няма и да изпитва особено голям ентусиазъм за нови проекти. Затова е важно Заекът да разчита на подкрепата на близки приятели. Те ще повишат мотивацията ви.

Ако сте искали да излезете в дълъг отпуск, то 2014 година е точното време за това. Вие имате нужда от почивка и от малко глезене, за да възстановите психическото и физическото си здраве. Отделяйте повече време за сън през тази година.

Работа

Внимавайте със здравето си през 2014 година. Може да сте подложени на риск от алергии и различни видове вируси. Пазете се от настинки. Тъй като жизнената ви енергия е по-слаба в сравнение с миналата година, дори дребното неразположение може да доведе до усложнения.

За да се предпазите от заболявания, закачете в източната част на дома си метални вятърни камбанки. В офиса и в колата си сложете малка фигурка, изработена от нефрит.

През 2014 година Заекът ще бъде изненадан от приятна промяна на финансовото си положение. Това ще се случи по много необичаен начин, неочакван от вас.

През 2014 година ще се радвате също така и на просперитет в бизнеса. През тази година лидерските ви качества се засилват. Ще имате повече власт, отколкото през целия си живот, важното е да я използвате правилно.

Скандал

През тази година ще имате конфликти в семейството, които ще са свързани със завист, ревност, предателство и клюки. Опитайте се да игнорирате поводите за скандали, защото те ще прераснат в трайно влошаване на отношенията с близки членове на семейството ви.

В любовния ви живот започва период на нестабилност. Не влагайте много усилия в развитие на нови любовни отношения и не разпилявайте енергията си с много хора. Концентрирайте се само върху партньора, с когото се чувствате най-голяма тръпка.

Ако имате постоянен партньор, внимавайте с проявите на ревност, тъй като вашето желание за контрол върху живота на половинката ви може да я накара наистина да намери някой, с когото да се среща.

През 2014 година не поемайте отговорност, с която не можете да се справите. Вслушвайте се в разума си, а не следвайте сляпо инстинктите си. Камъкът цитрин, сложен под възглавницата ви, ще ви помогне да почувствате прилив на сили. Статуетки с формата на Заек, Коза и Глиган ще ви помогнат да привлечете успеха в своя дом.

Рейтинг

5 5
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Елена
Елена
12.02.2014 20:07
Ну,заец.....
1
0