sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2014: Лъв

Годишен хороскоп за 2014: Лъв

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k967
Зодия Лъв

Родените под знака на Лъва през 2014 година ще имат възможност да бъдат буквално засипвани с комплименти, което е едно от любимите им състояния. Похвалите галят ухото на Лъва и той се чувства наистина господар на положението и издигнат на пиедестал.

През 2013 година Лъвът просто е плувал по течението. Енергията му е била доста силна, което е спомагало за успехите му и лесно е постигал целите си. Това ще продължи и през тази година, но Лъвът ще бъде по-концентриран върху проекти, които са важни за него.

През 2014 година здравето на Лъва е добро, но все пак не е излишно да се следи. И през изминалата, и през тази година на Лъва му върви в любовта.

През първата половина от годината Лъвът ще посвети голяма част от времето си на духовното си развитие и на придобиване на нови знания. Дори в любовните си връзки Лъвът ще започне да влага повече духовност и ще общува с партньорите си на съвсем ново ниво, което е повече от физическото.

През 2014 година на Лъва ще му се наложи да пази много голяма тайна, което ще го затормозява, но все пак ще трябва да устои на изкушението да разкаже какво знае.

Радост

Лъвът ще бъде натоварен със сериозни отговорности, свързани със семейството, през втората половина на 2014 година. Близки роднини ще разчитат на вас, така че ще се стигне дотам, че ще трябва да им помогнете.

Това, че дори роднини, с които не сте поддържали връзка от години, ще ви молят за услуга, ще ви поласкае сериозно и няма да се въздържите от възможността да проявите своята лъвска щедрост и снизходителност.

Към края на годината на Лъва ще му се наложи да вземе сериозно решение, за което може и да съжалява, тъй като то ще промени живота му.

През тази година ще срещнете хора, на които можете да имате доверие, и те ще се окажат полезни за разрешаването на ваши лични проблеми.

През 2014 година Лъвът ще получи заслужено признание от хора, които са важни за него. Той ще има възможност да се изяви по начин, който досега само е обмислял, но все не е могъл да осъществи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Iva
Iva
07.03.2014 14:53
А дано!
2
0
Аз
Аз
22.02.2014 21:53
А да видим дали ще е истина.
5
0